1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DA POLİS ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
GAZİMAĞUSA'DA POLİS ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

GAZİMAĞUSA'DA POLİS ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

38 yaşındaki polis memuru ölümden döndü;

A+A-

Gazimağusa’da terminal önünde dün sabah saat 10.30 sıralarında, van tipi araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 38 yaşındaki polis memuru Şenol Güngör yaralandı.

Yüreklerin ağıza geldiği kazada, çarpışmanın etkisi ile kullandığı motor ile birlikte 30 metre sürüklenen Şenol Güngör, olay yerine çağrılan ambulansla yaralı vaziyette Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polisten alınan bilgiye  göre kaza saat 10.30 sıralarında RHA 3005 plakalı polis motoru ile Anıt çemberinden  Sema Hotel istikametine seyreden polis memuru Şenol Güngör, terminal önüne geldiği sırada, terminal kavşağından çıkıp karşı tali yola doğru geçmeye çalışan  Hakkı Uysal yönetimindeki HZ 286 plakalı van tipi aracın ön kısmına çarpması ile meydana geldi.

Ameliyat edildi

Kaza sonrasında sol ayağından yaralanarak ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastahanesine kaldırılan Şenol Güngör sol dizinden ameliyata alındı. Şenol Güngör’ ün genel durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.