1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA’DA TUTUKLAMALAR SÜRÜYOR
GAZİMAĞUSA’DA TUTUKLAMALAR SÜRÜYOR

GAZİMAĞUSA’DA TUTUKLAMALAR SÜRÜYOR

Gazimağusa’da geçtiğimiz gün saat 15.30 sıralarında düzenlenen izinsiz yürüyüş ve taşkınlık olaylarıyla ilgili tutuklamalar olduğu bildirildi.

A+A-

Gazimağusa’da geçtiğimiz gün saat 15:30 sıralarında düzenlenen izinsiz yürüyüş ve taşkınlık olaylarıyla ilgili tutuklamalar olduğu bildirildi.

Polisten yapılan açıklamada, Gazimağusa İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, doğu kökenli öğrencilerin ellerinde taş ve sopalarla kanunsuz olarak toplanarak yürüyüşe geçip, KKTC Ülkü Ocakları Gazimağusa Şubesi binasına taş atarak binanın pencere camlarını kırıp hasara uğrattıktan sonra, binanın ahşap giriş kapısını da tekmeleyerek kırıp hasara uğrattıkları hatırlatıldı.

Mesele ile ilgili olarak tutuklanan E.A. (E-21), M.Ç. (E-25), S.A. (E-23), M.K. (E-23) ve D.K. (E-19)’a ek olarak yürütülen soruşturmalar neticesinde, E.A.’nın olayla bağlantısı bulunmadığından serbest bırakıldığı,  mesele ile ilgili olarak aranmakta olan doğu kökenli öğrencilerden; M.A (E-20), M.T (E-25), Y.T (E-23) ve ülkücü gruptan ise O.Y (E-24), G.A (E-25), F.A (E-23), O.D (E-27), R.Ç (E-22) ve D.D (E-21) tespit edilerek tutuklandığı açıklandı.

Diğer zanlılar aranıyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.