1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DA UTANÇ LİMANI
GAZİMAĞUSA'DA UTANÇ LİMANI

GAZİMAĞUSA'DA UTANÇ LİMANI

GAZİMAĞUSA'DA UTANÇ LİMANI

A+A-

Türkiye’den gemi ile Gazimağusa Limanı’na gelen turistler, kötü şartlarda karşılanıyor. Gazimağusa Limanı yolcu salonunda yer alan tuvaletler hastalık saçarken, bagajlar ilkel yöntemlerle kontrol ediliyor.

 

TURİSTLERİ BÖYLE KARŞILIYORUZ: Gazimağusa Limanı’nda bulunan yolcu salonu bakımsızlıktan dökülüyor. Salonun kapasitesi gelen turist sayısına yetersiz kalıyor, yolcuların bavulları x-ray cihazının 1 buçuk yıldan beri bozuk olması nedeni ile gümrük çalışanları tarafından elle kontrol ediliyor. Gelen yolcuların kullandığı tuvaletler ise pislik nedeni ile hastalık yayıyor

Nadire BAHADİ


Gazimağusa Limanı yolcu salonu bakımsızlık ve ilgisizlikten dökülüyor. Türkiye’den gemi ile ülkemize gelen turistler Gazimağusa Limanı’nda kötü şartlar altında karşılanıyor. Yolcu salonu hem günümüz teknolojisinden uzak, hem de sağlıksız koşullar altında faaliyet gösteriyor. Yolcu salonunda çalışan görevliler uzun süreden beri tadilatı yapılmayan yolcu salonun acilen tadil edilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

foto201.jpg

X-ray cihazı çalışmıyor
Gelen yolcu salonunda yolcuların bavullarının kontrol edilmesi için bulunan x-ray cihazı 1 buçuk yıldır çalışmıyor. Yolcuların bavulları ilkel yöntemlerle kontrol ediliyor. Bavullar tek tek gümrük görevlileri tarafından açılıp kontrol ediliyor.

 

Tuvaletler kullanılmaz halde
Yolcu salonunda bulunan tuvaletler hastalık saçıyor. Erkek tuvaletlerinde bulunan pisuarlar kullanılmaz haldeyken, bayan tuvaletlerinden biri tamamen bozuk olması nedeni ile kapısına kilit vuruldu. Hem yetersiz hem de hastalık saçan tuvaletlerde sular da akmıyor.

foto203.jpg

Yolcu da yük de aynı yerde


Gazimağusa Limanı’nda yük ve yolcu gemilerinin aynı bölgede yer alması sorun yaratıyor. Rıhtıma demirleyen yük gemilerinden büyük iş araçları ile tahliye işlemleri gerçekleşirken, ülkeye turist taşıyan yolcu gemileri de aynı rıhtıma demirliyor. Gemiden inen yolcular büyük iş makinelerinin bulunduğu bölgeden geçerek yolcu salonuna ilerliyor, yük gemilerinden boşaltılan arpa, küspe gibi yüklerden uçuşan tozlar ise yolcuları zor durumda bırakıyor.

foto201201.jpg

Havadis

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.