1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GAZİMAĞUSA'DAN ÇALINDI BOSTANCIDAKİ AĞILDA BULUNDU
GAZİMAĞUSA'DAN ÇALINDI BOSTANCIDAKİ AĞILDA BULUNDU

GAZİMAĞUSA'DAN ÇALINDI BOSTANCIDAKİ AĞILDA BULUNDU

Bir kişi tutuklandı

A+A-

Gazimağusa bölgesinde  geçtiğimiz Şubat ve Mart aylarında çeşitli ağıllardan sirkat edilen kuzuların 35 tanesi Bostancı’da Caner Kocatürk’ün ağılında bulundu. Polis tarafından tutuklanan Caner Kocatürk dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, Gazimağusa bölgesinde çeşitli ağıllardan sirkat edilen kuzuların 35 tanesinin zanlı Caner Kocatürk’ ün ağılında bulunduğunu ve zanlının 29 Mart Cumartesi günü tutuklandığını söyledi.

10 kuzunun sahibi belli değil

Ağılda bulunan kuzların 25 tanesinin kime ait olduğunun belirlendiğini aktaran Özbilen, diğer 10 kuzunun kime ait olduğu yönünde araştırma yapılacağını söyledi.

Soruşturmanın yeni başladığına dikkat çeken Özbilen, zanlının serbest kalması halinde ifadesi alınacak olan kişilere etki edebileceğinin kuvvetle ihtimal olduğunu söyleyerek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine nöbetçi Yargıç Tacan Reynar,  zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.