1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “GAZİMAĞUSA’MIZ İÇİN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”
“GAZİMAĞUSA’MIZ İÇİN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

“GAZİMAĞUSA’MIZ İÇİN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Maraş’a yürüyüş;

A+A-

ARTER: “GAZİMAĞUSA’MIZ İÇİN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, seçim çalışmaları çerçevesinde Ulusal Birlik Partisi (UBP) ve Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) milletvekilleri ve destekçileriyle Maraş’a yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe, DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı, Serdar Denktaş, DP-UG Gazimağusa Milletvekili Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, UBP Genel Sekreteri Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun ve UBP Gazimağusa Milletvekili Hamza Ersan Saner, DP-UG Gazimağusa milletvekilleri Fikri Ataoğlu ve Hakan Dinçyürek’in yanısıra her iki partiye mensup Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer katıldı.

Yürüyüşte konuşma yapan Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, “Gazimağusa’yı değiştirecek olan ekibin birlikteliği bu yürüyüşle çok net ifade edildi” diyerek, güç birliği ve destek için teşekkür etti.

Arter, Gazimağusa için, 29 Haziran’dan sonra yapılacak çok iş olduğunu, seçilmesi halinde “halkın beklentilerini karşılayacak bir anlayışın hakim olacağını” savundu.

DENKTAŞ: “29 HAZİRAN’DAN SONRA YEPYENİ BİR MAĞUSA’YA ‘GÜNAYDIN’ DİYECEĞİZ”

Yürüyüşte konuşan DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş, birlikte güçlerini ortaya koyduklarını söylerek, “uzun bir aradan sonra Gazimağusa, yeni bir yüz ve yeni bir anlayışla tanışma fırsatı bulacak” dedi.
 
Çok az bir zaman kaldığını belirten Denktaş, 29 Haziran’dan sonra yepyeni bir Mağusa’ya “Günaydın” diyeceklerini söyledi.
 
KAŞİF:”ARTER  İLE MAĞUSA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”

Yürüyüş sonrası partililere hitap eden DP-UG Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif ise, 29 Haziran sonrası İsmail Arter’i, “Gazimağusa’nın yeni Belediye Başkanı” olarak göreceklerine emin olduğunu söyledi.

Partililere birlik ve beraberlik çağrısı yapan Kaşif, Arter ile Mağusa’nın çehresinin değişeceğine olan inancını dile getirdi.

ATUN: “YÜRÜYÜŞÜMÜZ 29 HAZİRAN’DA ZAFERLE SONUÇLANACAK”

UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun da, “bu yürüyüş 29 Haziran günü zaferle sonuçlanacak” dedi.
 
Atun, Gazimağusa halkının, haketmiş olduğu belediyecilik ve şehircilik hizmetini Arter döneminde alacağına inandığını söyledi.

SANER: ”ARTER, MAĞUSA’YI DENİZ VE YEŞİL İLE BULUŞTURACAK”

UBP Gazimağusa Milletvekili Ersan Saner, “Gazimağusa’ya yaraşır bir Belediye Başkanına olan özlemi” yürüyüşe verilen destekle halkın gösterdiğini; Mağusa’yı deniz ve yeşille buluşturacak olan Arter’in halkıyla birlikte durmadan çalışacağına emin olduğunu söyledi.

DİNÇYÜREK: “İNANCIN VE DAYANIŞMANIN NETİCESİNİ SANDIKTA GÖRECEĞİZ”

DP-UG Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek de, konuşmasında,  yapılan yürüyüşün “inancın mesajını verdiğini” söyleyerek, dayanışmanın neticesini 29 Haziran’da sandıkta göreceklerine inanç belirtti.
 
ATAOĞLU:”YILDIZLAR VATANDAŞLARA VERİLECEK”

Son konuşmayı yapan DP-UG Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu da, “Yıldızlı belediye” söylemini eleştirerek, “İsmail Arter’in başkanlığındaki yeni belediyede yıldızlar vatandaşlara verilecek" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.