1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GEÇ MÜDAHALE VATANDAŞTA TEPKİ UYANDIRDI!
GEÇ MÜDAHALE VATANDAŞTA TEPKİ UYANDIRDI!

GEÇ MÜDAHALE VATANDAŞTA TEPKİ UYANDIRDI!

“Personeli mi yok?”

A+A-

 

Bölge sakinleri, arızayı Elektrik Kurumu’na bildirdiklerini ve kimsenin ilgilenmediğini iddia etti. Mahallenin karanlığa büründüğünü söyleyen vatandaşlar, bu tip arızalara Elektrik Kurumu’nun çok geç müdahale ettiğini dile getirdi.

Gönyeli Yenikent bölgesinde iki haftadan beridir yanmayan sokak lambaları, vatandaşta tepki uyandırdı. Gazetemize konuşan vatandaşlar, bir arıza olması durumunda, kurumların ilgilenmediğini ve defalarca aramalarına rağmen geç gelindiğini iddia etti.

Yenikent bölgesinde yanmayan sokak lambalarının Ülkü Sokak, Okyanus Sokak, Belediye Sokak ve Ege Sokak’ta olduğunu belirten vatandaşlar, sık sık bu sorunla karşılaştıklarını dile getirdiler.

 

 “Personeli mi yok?”

Elektrik parasını gününde tıkır tıkır yatırdığını söyleyen vatandaşlar, “Mademki biz zamanında elektriğimizi ödüyoruz, arıza olduğunda giderilmesi lazım. Misafirlerimiz geliyor, kaldırımda tökezleyip düşüyor. Mahallemiz kapkaranlık. Bu kadar ihmalkârlık olmaz” diye konuştular. Elektrik Kurumu’na şikâyetlerin bildirmelerine rağmen tamir konusunda her zaman gecikme yaşandığını ileri sürdü, vatandaşlar, “kurumun yeterli sayıda personeli yoksa, personel istihdam edilsin” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.