1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GECE 02.00'DE ESKİ EŞİNE DEHŞET DOLU ANLAR YAŞATTI!
GECE 02.00'DE ESKİ EŞİNE DEHŞET DOLU ANLAR YAŞATTI!

GECE 02.00'DE ESKİ EŞİNE DEHŞET DOLU ANLAR YAŞATTI!

Acılar içinde kıvranan kadının şikayeti üzerine harekete geçen Gazimağusa Adli Şube ekipleri;

A+A-

Eşi Arzu Kart’tan, yeçtiğimiz yıl 14 Kasım günü boşanan Şahin Kart, dün sabah saat 02.00 raddelerinde Yeniboğaziçi’nde dehşet saçtı. Eski eşine barışma teklifinde bulunan Kart, ret cevabı alınca  burada eline geçirdiği 90 cm’lik kazma sapı ile vurmaya başladı. Eski eşinin sağ eli ile sağ ayak bileğini kıran Şahin Kart, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Acılar içinde kıvranan Arzu Kart’ın şikayeti üzerine harekete geçen Gazimağusa Adli Şube ekipleri, Şahin Kart’ı Yeniboğaziçi’ nde yakaladı. Dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılan Kart mahkemece teminata bağlanarak serbest bırakılırken, teminat şartlarını yerine getiremediği için Merkezi Cezaevine gönderildi

Mahkemeye olguları aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Çebi, zanlının 14 Nisan saat 02.00’de eski eşi Arzu Kart’ın Yeniboğaziçi’ndeki evine giderek burada 90 cm’lik kazma sapı ile kadına vurup sağ el ve sağ ayak bileğini kırdığını söyledi. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını bildiren Çebi,  ülkede turist statüsü ile bulunan zanlının uygun bir teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını talep etti.

10 bin TL’yi  bulamadı

Avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı, zanlının 10 bin TL nakdi kefalet ve KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 75’ er bin TL kefil olmaları şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Ancak zanlı Şahin Kart 10 bin TL nakdi  kefaleti ödeyemeyince hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevi’ ne gönderildi.

Hastanede konuşmadı

Muhabirinin hastanede görüştüğü Arzu Kart, olayın şokunu atlatamadığı için konuşmak istemedi. Arzu Kart’ın yakınları ise bu yaşanan dehşetin adam öldürmeye teşebbüsten farkı olmadığını söyleyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Şahin Kart’ın iki çocuğunu da Adana’ya götürdüğünü belirten Arzu Kart’ın yakınları, “ bu kadın 6 aydır çocuklarını göremiyor” dedi.

Şahin Kart’ın, olay öncesinde eski karısına telefon açarak  “barışmazsan aklımdakini yapacağım” dediğini iddia eden Arzu Kart’ ın yakınları, yaşanan bu olayın üzüntü verici olduğunu söyledi

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.