1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. GECE BASKINI
GECE BASKINI

GECE BASKINI

Eski eşi Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra ile Reina'da olduğunu duyan Hülya Avşar, soluğu mekanda aldı. Uzun süre sonra bir araya gelen eski eşler; hayli samimiydi

A+A-

Kendisine ihanet eden eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile kızları Zehra uğruna dost kalan Hülya Avşar, önceki akşam yine muzip yanını konuşturdu. Avşar Kızı, Zehra ile babasının Reina'da baş başa yemek yediğini öğrenince soluğu mekanda aldı. Deyim yerindeyse kızı ve eski eşine baskın yapan Hülya Avşar'ı karşısında gören Zehra ile Kaya Çilingiroğlu, iyice keyiflendi.

MEDENİYET ÖRNEĞİ!
İçeride kahkahalar eşliğinde yemek yiyen Hülya Avşar ile Çilingiroğlu; sergiledikleri medeni halleriyle de magazin dünyasından birçok eski eşe örnek oldu. Reina çıkışında gazetecilere görüntü vermekten de kaçınmayan eski eşler, samimi halleriyle herkesi şaşırttı. Birbirleriyle kucaklaşan Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun bu halleri en çok kızları Zehra'yı mutlu etti.

EN MUTLU ZEHRA
Reina'daki buluşmanın en mutlusu kuşkusuz Zehra'ydı. Anne ve babasını sık sık bir arada görmeyen genç kızın gece boyu kahkahalar attığı öğrenildi.

FERAYE GÖRMESİN!
Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun samimi hallerini görenler; "Aman Kaya Bey'in eşi Feraye Çilingiroğlu bu anları görmesin" demekten kendilerini alamadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.