1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ...
GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ...

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ...

Lefkoşa’nın çağdaş kentler seviyesine ulaşması için ekibiyle birlikte gece gündüz çalışacağız...

A+A-

FELLAHOĞLU: “ENGEL-SİZ BAŞKENTİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı ve CTP-BG başkan adayı Kadri Fellahoğlu, önceki gün meclis üyesi adayları ile birlikte “Engel-SİZ Hayaller” şölenine katıldı.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, Fellahoğlu, böyle güzel ve anlamlı bir işletme açtıklarından dolayı Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ve Lemar'a teşekkür etti. Fellahoğlu, “Engel-SİZ” başkenti hep birlikte inşa edeceklerini, gelecek dört yılda insan odaklı yatırımların artacağını ve başkent Lefkoşa’nın çağdaş kentler seviyesine ulaşması için ekibiyle birlikte gece gündüz çalışacağını belirtti.

CTP-BG ÇATALKÖY’DE SAHİL TEMİZLİĞİ YAPTI

Öte yandan CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan adayı Ceyhun Kırok ve Çatalköy Belediye Meclis üyesi adayları bugün Çatalköy bölgesindeki sahillerde temizlik yaptı.

Özellikle Cornaro sahilinin doğusu ve batısı ile Hz. Ömer bölgesindeki sahilleri temizleyen Çatalköylü CTP’liler, 29 Haziran sonrası için çevre bilinci yaratma konusunda mesaj verdi.

Sahil temizliğinin ardından Hz. Ömer piknik alanı da temizlendi ve burada piknik yapıldı.

Açıklamaya göre, bölge milletvekilleri ile Girne İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı temizlik kampanyası bölgede yaşayan vatandaşlarla birlikte yapıldı.

CTP-BG Çatalköy Belediye Başkan Adayı Ceyhun Kırok yaptığı açıklamada, “bugün belediyenin yapması gereken bir işi Çatalköy’e gönül veren CTP’lilerle birlikte yaptıklarını” ifade etti.

Köy içerisinde temizlenmesi gereken birçok alan olduğunu ve bu işe sahillerden başladıkları söyleyen Kırok, sahillerin halkın malı olduğunu ve herkesin sahiplenmesi gerektiğini belirtti.

29 Haziran sonrasında köyde kirli alan bırakmayacaklarını ve sorun olan her yere belediye birimlerince müdahale edileceğini söyleyen Kırok, bugün bunun mesajını net bir şekilde verdiklerini öne sürdü.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.