1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GECE KULÜBÜ BASKINLARI HIZ KESMEDEN DEVAM!
GECE KULÜBÜ BASKINLARI HIZ KESMEDEN DEVAM!

GECE KULÜBÜ BASKINLARI HIZ KESMEDEN DEVAM!

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından önceki gece Lefkoşa'da faaliyet gösteren Fly isimli gece kulübüne operasyon yapıldı.

A+A-

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri tarafından önceki gece Lefkoşa'da faaliyet gösteren Fly isimli gece kulübüne yapılan operasyonda, "Fuhuş yoluyla kazanç sağlamak ve Fuhuşa teşvik" suçunu işlediği iddia edilen 5 kişi gözaltına alınarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Mahkemede zanlılar hakkında yeminli şahadet veren Alayköy Polis Karakolu’nda görevli polis memuru, Fly gece kulübüne müşteri olarak giden E.A konu yerde işletmeci olarak çalışan C.A'ya 150 TL para vererek konsomatris olarak çalışan N.V isimli kadınla cinsel ilişkiye girmesi hususunda anlaştıklarını tespit ederek zanlı 1 ve 2 "Fuhuş yolu ile kazanç sağlamak" zanlı 3 ise "Fuhuşa teşvik" suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Yine aynı gece kulübüne müşteri olarak giden Güney Kıbrıs vatandaşı S.G konu yerde işletmeci olarak çalışan C.A'ya 60 Euro vererek konsomatris olarak çalışan H.O'la cinsel ilişkiye girme hususunda anlaştıkları tespit ettiklerini aktaran polis, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek, zanlıların davalarında hazır bulunmasını sağlamak için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve anlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi, 5 zanlının da yurt dışına çıkışlarını yasaklanmasını ve KKTC vatandaşı muteber birer kişinin 5 bin TL’lik kefalet senedi imzalamaları şartı ile tutuksuz yargılanmalarını emretti.

abbas2.jpg

3-026.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.