1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GECE KULÜBÜ CİNAYETİNDE SON GELİŞMELER!
GECE KULÜBÜ CİNAYETİNDE SON GELİŞMELER!

GECE KULÜBÜ CİNAYETİNDE SON GELİŞMELER!

34 yaşındaki Hüseyin Demir’i ve 26 yaşındaki Siham Benchargu’yi ateş ederek öldürmekle suçlanan uzman çavuş...

A+A-

 

Alayköy’de faaliyet gösteren Harem Gece Kulübü’nde 11 Eylül tarihinde 34 yaşındaki Hüseyin Demir’i ve 26 yaşındaki Siham Benchargu’yi ateş ederek öldürmekle suçlanan uzman çavuş Kubilay Güler, hükümsüz tutuklu olarak bulunduğu Merkezi Cezaevi’nde tutukluluk süresinin dolması üzerine Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

 

Yargıç Meltem Dündar huzurunda görüşülen davada, sanık avukatı Cevat Rıza, Başsavcılık adına Savcı Damla Güçlü hazır bulundu. 

10 davadan itham edildi

Yargıç Meltem Dündar huzuruna çıkarılan sanık Kubilay Güler, aleyhine getirilen 10 davadan Başsavcılık tarafından itham edildi. Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza davalarında dün görüşülen duruşma, olayın tek görgü tanığı olan ve Kubilay Güler'in kurşunlarına maruz kalmaktan son anda kurtulan Ali Bahçecinin dinlenmesi ile başladı.

Olay anını anlattı

Harem Gece Kulübünde 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan cinayetin ardından görgü tanığı Ali Bahçeci dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıç Meltem Dündar huzurunda yemin ederek olayı anlattı. 10 yıl önce adaya gelen Ali Bahçeci, yaklaşık 10 yıldır Harem Gece Kulübünde barmen ve şoför olarak çalıştığını mahkeme huzuruna söyledi.

Bahçeci: Güler sürekli müşterimizdi

Harem Gece Kulübü çalışanlarından Ali Bahçeci, Başsavcılık adına Savcı Damla Güçlünün sorularını yanıtladı. 10 yıldır Harem Gece Kulübünde çalıştığını ve sanık Kubilay Güler'i müşteri olarak her hafta sonu gece kulübüne geldiği için tanıdığını anlatan Bahçeci şöyle konuştu: "Sanık Kubilay Güler Natya diye çağırdığımız Siham Benchargu'nin her hafta sonu müşterisiydi. Siham diğer ismi ile Natya 8 ay önce kulübümüzde çalışma izinli olarak işe başladı. Kubilay Güleri'de yaklaşık 8 aydır her hafta sonu mutlaka görürdüm, başkasını hiç çıkarmadı. Olayın yaşanmadan bir gece öncesinde onu hiç görmedim ama sabahı orda olduğunu biliyorum. Perşembe günleri kızların doktor kontrol günü ve 11 Eylül Perşembe sabahı kızların kaldığı odaları tek tek çaldım. Siham 9 numaralı odada kalıyordu ve saat 08.30 sıralarında kapısını çaldım cevap alamadım. "

Sanık'la çay içip sohbet ettiler

Mahkemede tanıklık yapan Ali Bahçeci, olay günü sanık Kubilay Güler'le otoparkta sohbet edip çay içtiklerini ve daha sonra Kubilay Güler'in dehşet saçtığını anlattı. Bahçeci, "Bütün kızlar otoparkta hastaneye gitmek için toplandı. O sırada sanık Kubilay Güler'i gördüm gece kulübünün ön tarafından yürüyerek içeri girdi ve otoparka yanıma geldi. Sohbet edip çay içtikten sonra Natya geldi ve çok kısa sohbet etiler. Natya'nın üzeri müsait olmadığı için onu hastane bizi almaz diyerek uyardım ve üzerini değişmesi için geri gönderdim. Kubilay'la Hüseyin'in arasında gece kulübüne müşteri olarak geldiği sürece hiç bir sıkıntı olmadı sürekli sohbet ettiklerini gördüm. Aralarında herhangi bir tartışma yaşanmadı" şeklinde yaşananları anlatmaya devam etti.

Harem tabelası Bahçeci’yi kurtardı

Tanık Ali Bahçeci mahkemede cinayetin yaşandığı günü anlatmaya devam ederken, sanığın tasarrufunda bulundurduğu silahla kendisini de "öldürmek" için üzerine sıktığını ancak bahçe içerisinde bulunan ve üzerinde Harem Gece Kulübü yazan tabelanın arkasına saklanarak kurşunun tabelaya isabet ettiğini anlattı.   

Dava 21 Ocak tarihine ertelendi

Yargıç Meltem Dündar, cinayet davasını görüşmek üzere 21 Ocak Çarşamba gününe erteledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.