1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GECE KULÜBÜNDE MÜLKE TECAVÜZ VE TEHDİT, 7 TUTUKLU!
GECE KULÜBÜNDE MÜLKE TECAVÜZ VE TEHDİT, 7 TUTUKLU!

GECE KULÜBÜNDE MÜLKE TECAVÜZ VE TEHDİT, 7 TUTUKLU!

23 yaşından 55 yaşına 7 kişi!

A+A-

 

Mutluyaka’da faaliyet gösteren White Grils isimli gece kulübünü basarak şiddet tehdidi ile güvenlik işi isteyen 7 kişi gözaltına alındı. “Mülke tecavüz”, “Rahatsızlık” ve “Şiddet tehdidi” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Hüseyin Hakkı Çebi, Yaşar Ocak, Ömer Ocak, Ali Ocak, Mehmet Ocak, Muammer Akın ve Ömer Akın, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandılar.

g.jpg

 

“Gece kulübünün güvenliğine talibiz” dediler…

Meselenin tahkikat memuru Mehmet Kanteper, Hüseyin Hakkı Çebi, Yaşar Ocak, Ömer Ocak, Ali Ocak, Mehmet Ocak, Muammer Akın ve Ömer Akın’ın 16 Haziran tarihinde Mutluyaka’da faaliyet gösteren White Grils isimli gece kulübüne giderek kapıda bulunan görevliye şiddet tehdidinde bulunduktan sonra izinsiz olarak kapıyı açıp içeriye girdiklerini açıkladı.

Akabinde zanlıların iş yeri sahibi Doğan Asal’ı dışarıya davet ederek Asal’a hitaben “Bu iş yerinin güvenliğine talibiz. Bu iş yerinin güvenlik zaafiyeti var. Biz güvenliği sağlayabiliriz. İyi düşün” dediklerini belirten Kanteper, zanlıların Doğan Asal’ı rahatsız ettiklerini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Kanteper, tüm zanlıların uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

g1-008.jpg

Serbest kaldılar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Hüseyin Hakkı Çebi, Yaşar Ocak, Ömer Ocak, Ali Ocak, Mehmet Ocak, Muammer Akın ve Ömer Akın’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum