1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. GECE KULÜBÜNDE SEKS SKANDALI
GECE KULÜBÜNDE SEKS SKANDALI

GECE KULÜBÜNDE SEKS SKANDALI

GECE KULÜBÜNDE SEKS SKANDALI

A+A-

Meksika'da bir gece kulübü bir kızın bir erkeğe bedava içki için oral seks yapması sonucu kapatıldı.

Kameralara yansıyan skandal Meksika'nın Veracruz şehrinde ünlü bir gece kulübünde yaşandı. Capezzio isimli kulüpte sahneye çıkan gençlerden biri iç çamaşırına kadar soyundu.
Bu sırada sahneye çıkan bir kadın, kalabalığın bağırışları arasında yarı çıplak gencin yanına geldi ve bir süre dans ettikten sonra oral seks yaptı.

Ortaya çıkan bu skandal görüntüler, Facebook'ta orada bulunan bir kişi tarafından yayınlandı ve viral olarak tüm dünyaya yayıldı.

Videonun yayılmasından kısa süre sonra Vali Javier Duarte, ticaret odasına bir tweet atarak gece kulübünün kapatılmasını istedi.

Daha önce reşit olmayan kişilere alkol satmaktan dolayı iki kez polis baskınına uğrayan ve Meksikalı ünlülerin uğrak noktalarından biri olduğu bilinen Capezzio isimli gece kulübü, süresiz kapatıldı.

Sosyal medyada yapılan bazı yorumlarda kapatma işleminin ne kadar doğru olduğundan bahsedilirken, bazı kullanıcılar ise bunun önemsiz bir olay olduğunu ve Veracruz'un çözülmesi gereken çok daha önemli problemleri olduğunu belirtti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.