1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GECE KULÜNDE SİLAHLI SALDIRI!
GECE KULÜNDE SİLAHLI SALDIRI!

GECE KULÜNDE SİLAHLI SALDIRI!

2 yaralı, saldırgan kaçtı...

A+A-

Kalkanlı’da faaliyet gösteren “Bling”  isimli gece kulübüne girmesine izin verilmediği gerekçesiyle güvenlik görevlilerine ateş açtı. 2 kişinin yaralandığı olaydaki saldırgan aranıyor.

Polis açıklamasına göre, gece kulübünün giriş kapısı önünde dün gece saat 21.30 sıralarında, isminin baş harfleri İ.M. (E-33) olan şahıs, gece kulübüne girilmesine izin verilmediği gerekçesiyle tasarrufunda kanunsuz bulundurup tabancayla havaya iki el ateş etti. Sözkonusu şahıs daha sonra tabancayı güvenlik görevlisi Ahmet Karabulut (E-30) ve Mahsum  Yıldırım’ın (E-20) üzerine çevirip, altı el ateş etti.

Karabulut’un sol  bacağından vurulup,  yaralandığı olayda, sıçrayan mermilerin isabet etmesi sonucu  Eray Tolga Keçeli(E-21) sol kol ve bacağından yaralandı. Yıldırım’ı hedef alan kurşun ise herhangi bir yaralanmaya neden olmadan, pantolonu delip geçti.

Ahmet Karabulut, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’nde müşahede altına alınırken, Eray Tolga Keçeli tedavisinin ardından taburcu edildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.