1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GECE KULÜPLERİNDEN YİNE FUHUŞ ÇIKTI!
GECE KULÜPLERİNDEN YİNE FUHUŞ ÇIKTI!

GECE KULÜPLERİNDEN YİNE FUHUŞ ÇIKTI!

Alayköy’de bulunan Mexico ve Crayz isimli gece kulüplerine yine polis baskını düzenlendi.

A+A-

Alayköy’de bulunan Mexico ve Crayz isimli gece kulüplerine yine polis baskını düzenlendi.

150 ile 200 TL arasında değişen fiyatlara fuhuş pazarlığı yapıldığı iddia edilen birçok kişi polis tarafından gözaltına alınarak dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Abbas ELMAS

“Fuhuş, fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç temin etmek” suçundan dokuz kişiyi gözaltına alan polis tüm zanlıları dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkardı.

fuhus-1.jpg

Mexico gece kulübü işletmecisi M.Ö, konsomatris A.M, kulübe müşteri olarak giden İ.G ve Haspolat’takiCrayz isimli gece kulübünde gözaltına alınan müşteriler İ.M.M, C.S, kulüp işletmecisi S.H ve konsomatrisler M.T ile N.A haklarına getirilen davalar görüşülünceye kadar teminata bağlanarak tutuksuz yargılanmalarına emir verildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran tahkikat memuru, 22 Ağustos tarihinde, Alayköy’de faaliyet gösteren “Mexico” isimli gece kulübünde polis tarafından yapılan kontrolde fuhuşa teşvik, fuhuş yolu ile kazanç temin etmek suçlarından Mexisco gece kulübü işletmecisi M.Ö, konsomatris A.M, kulübe müşteri olarak giden İ.G’nin gözaltına alındığı açıklandı.

Polis,Haspolat’taCrayz isimli gece kulübünde yapılan kontrolde de işletmeci S.H, konsomatrisler M.T ile N.A ve kulübe müşteri olarak giden İ.M.M,C.S’nin yakalandığını belirten polis,Mexico gece kulübündeki fuhuş pazarlığının 200 TL,Crayz isimli gece kulübündeki fuhuş pazarlığının 150 TL’ye yapıldığını kaydetti.

fuhus-2.jpg

Polis, her iki gece kulübünde işletmeci olarak çalışan M.Ö ile H.S, konsomatris olarak çalışan M.T, N.A ve A.M’nin fuhuş yolu ile kazanç sağlama, kulübe müşteri olarak gidenzanlıların isefuhuşa teşvik suçunu işlediğini ifade eden polis, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek davaları görüşülünceye kadar mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, tüm zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak, davalarında hazır bulunabilmeleri için yurt dışına çıkışlarının yasaklanarak tutuksuz yargılanmalarını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.