1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GECE KULÜPLERİNDEN YİNE FUHUŞ ÇIKTI!
GECE KULÜPLERİNDEN YİNE FUHUŞ ÇIKTI!

GECE KULÜPLERİNDEN YİNE FUHUŞ ÇIKTI!

Gece kulüplerinden yine fuhuş çıktı!

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa ve Alayköy’de faaliyet gösteren iki ayrı gece kulübünde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrollerde “Fuhuş, fuhşa teşvik ve fuhuş yoluyla kazanç” suçlarını işledikleri tespit edilen 3 konsomatris, 3 müşteri ve 4 gece kulübü çalışanı dün yargı huzuruna çıkarıldı. Zanlılar teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Mahan, zanlılar H.A, A.A, A.G, H.G ve Fas asıllı 2 konsomatrisin 27 Aralık tarihinde meydana gelen “Fuhuş, fuhşa teşvik ve fuhuş yoluyla kazanç” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Söz konusu tarihte saat 24.00 sıralarında Haspolat bölgesinde faaliyet gösteren Fredoom isimli gece kulübüne CÖŞ ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrollerde müşteri olan zanlıA.G veH.G’nin Fas asıllı iki konsomatrisle ilişkiye girmek için gece kulübünde çalışan H.A ve A.A’ya 300 TL para ödediklerinin tespit edildiğini kaydeden Mahan, zanlıların gönüllü ifadelerinde suçlarını kabul ettiklerini ve söz konusu 300 TL paranın zanlıların üzerinde bulunarak emare olarak alındığını kaydetti.

Zanlılar aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına değinen polis memuru Mahan, zanlıların davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Öte yandan Alayköy bölgesinde gerçekleştirilen kontrollerde yine ayni suçları işledikleri gerekçesi ile gözaltına alınan dört zanlı hakkında şahadet veren Alayköy Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Bahri Yalçın, zanlı A.P, A.T, H.T ve H.Ş’nin“Fuhuş, fuhşa teşvik ve fuhuş yoluyla kazanç” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

27 Aralık tarihinde Alayköy bölgesinde faaliyet gösteren SexyLady isimli gece kulübünde polis tarafından gerçekleştirilen kontrollerde müşteri olan zanlı A.P’nin gece kulübü işletmecisi A.P ile H.Ş ile ilişkiye girmek için 150 TL karşılığında anlaştıklarını anlaştıklarının tespit edildiğini aktaran polis, olayla bağlantılı olarak A.T’nin de gözaltına alındığını kaydetti.

Zanlılar aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına dikkat çeken polis, zanlıların davalarında hazır bulunabilmeleri için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlıların işlemiş oldukları suçun ciddiyetine dikkat çekerek, zanlıların davalarında hazır bulunabilmeleri için yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına ve tüm seyahat belgelerini polise teslim etmesi şartı ile tutuksuz yargılanmalarını emretti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.