1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. GECENİN KRALİÇESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI
GECENİN KRALİÇESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI

GECENİN KRALİÇESİ 2.BÖLÜM FRAGMANI

Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı yayınlandı

A+A-

STAR TV'nin yeni dizisi Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanını yayınladı. Murat Yıldırım, Uğur Polat ve Meryem Uzerli'nin baş rolünü paylaştığı Gecenin Kraliçesi'nde işler karışıyor. Gecenin Kraliçesi Salı akşamı Star TV'de..

Gecenin Kraliçesi dizisi ilk bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dizinin 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Salı akşamları yayınlanacak dizide Selin ve Kartal yüzleşiyor. Peki geçmişten gelen sır ne kadar gizli kalacak?

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Gecenin Kraliçesi, tüm güzelliğini bir geceye sığdıran, efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir…
 
 “Bir gecede solacak olsam da, o aşkı yaşamak için her şeye razıyım.”
Böyle bir gecede başlar Selin ve Kartal’ın hikayesi...
 
Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar.
 
Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…
 
Başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın oynadığı “Gecenin Kraliçesi” Salı akşamı 20.00'da star ekranlarında olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.