1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GEÇER GİDER!
GEÇER GİDER!

GEÇER GİDER!

Suçlu bulundu!

A+A-

6 gram Bonzai davasının sanığı Uzair Muhammed 4 ay hapis yatacak
Melin DOBRAN

 Lefke’de tasarrufunda bulunan uyuşturucu madde ile yakalan sanık Uzair Yalwa Mohammed aleyhindeki karar dün Lefkoşa Ağır Ceza mahkemesi heyeti tarafından açıklandı.
   Başkan Ömer Güran ve Yargıçlar Gökan Asafoğulları, Meltem Dündar’dan oluşan mahkeme heyetinin oy birliği ile sanığı suçlu bulup mahkûm ettikleri kararı Yargıç Asafoğulları açıkladı. Asafoğulları,sanık lehine ve aleyhine olan olguları değerlendirdiklerini sanığın suçunu kabul edip adaletin erken tecelli bulmasına katkı koymasını lehine hafifletici sebep olarak değerlendirdiklerini söyledi.
   Yargıç Gökan Asafoğulları, ancak sanığın işlemiş olduğu suçun uyuşturucu madde tasarrufu suçu olduğunu, bu tür suçların ülkemizde toplum huzurunu bozması yanında dünyada büyük bir sorun olduğunu da belirterek bu tür suçlara caydırıcı hapislik cezası dışında bir ceza verilemeyeceğinin altını çizdi.
   Yargıç Asafoğulları, tüm olgular ışığında sanığı mahkûm olduğu 6 gram Bonzai tasarrufu suçundan 4 ay hapis cezası ile cezalandırdıklarını açıkladı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.