1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GECEYARISI SAHİLDE KOŞAN F.BAHÇE'Lİ KİM
GECEYARISI SAHİLDE KOŞAN F.BAHÇE'Lİ KİM

GECEYARISI SAHİLDE KOŞAN F.BAHÇE'Lİ KİM

Bostancı’da gece yarısı koştuğunu görenlere, “Akşam yemeği fazla kaçırmışım eritmeye çalışıyorum” dedi.

A+A-

F.Bahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt’ın muhteşem bir kariyeri var ama başarıya hâlâ aç. Oynadığı 721 üst düzey maça rağmen ruhu hâlâ amatör. Kuyt’ın içindeki o amatör ateşin asla sönmediğini gören Ersun Yanal da Hollandalı için “Müthiş bir profesyonel. Bu kadar heyecanlı olması beni çok sevindiriyor. Bizim için çok önemli bir oyuncu” diyor. Kuyt’ın amatör ruhunu yansıtan üç önemli olay anlatılıyor. İşte Dirk Kuyt’ı vazgeçilmez yapan faktörler:

kuyt.jpeg

 

GECE YARISI BU NE KOŞUSU?

1- Geçtiğimiz günlerde bir akşam ünlü sanatçı Hakan Ural, Bostancı’da yürüyüş yaparken yanından “Vınnn” diye biri geçiyor. Dönüşte bir bakıyor; gece yarısı sahilde koşan o kişi Dirk Kuyt. Hakan Ural, Kuyt’ı durdurup, sohbet ediyor. “Hayırdır gece 11’de niye koşuyorsun?” diye soruyor. Kuyt da Ural’a “Akşam yemeği fazla kaçırmışım. Onu eritmeye çalışıyorum” karşılığını veriyor.

2- Ersun Yanal, milli ara döneminde çalışmalarından memnun kaldığı futbolcularına 1 gün izin verdi. Kuyt gelip, hocasından Hollanda’da aile içi doğum günü partisine katılmak için ekstra bir gün daha izin istedi. Yanal da “Tabii ki. Hay hay, neden olmasın” diyerek Kuyt’ı kırmadı. Kuyt, hocasına “Peki bana bir çalışma programı öneriyor musunuz? Ne yapayım bu iki günde? Yapmamı istediğiniz özel bir şey var mı?” diye sordu.

3- G.Saray derbisinde sakatlandığı gün de Kuyt, Ersun Hoca’ya geldi, “Hiçbir sakatlığım yok, bomba gibiyim. Beni unutma” dedi.

SAKATA GELMEYİZ

Milli arada F.Bahçe’nin ritminin bozulacağı endişesine karşın Teknik Direktör Ersun Yanal, MP Antalya ve Beşiktaş maçlarından 6 puan bekliyor: “Milli ara bize çok yaradı. Oynayan oynamayan millilerin durumu çok iyi. Çok dikkatliyiz. Sakata gelmeyeceğiz. Takımım fit. Zaten Antalya ve Beşiktaş maçları bizim için çok önemli. İki maçı da hasarsız atlatmalıyız. Kaza istemiyorum.”

Yanal, Antalya’ya 7 yabancı götürdü, Yobo, Kadlec ve Holmen’i kadroya almadı. 7 yönetici Antalya’ya gitti. Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün ve Mahmut Uslu bugün gidiyor.

                                                                                                                                     (Akşam)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.