1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GEÇİCİ ÖZEL KOMİTE “İÇTÜZÜK KARAR ÖNERİSİ”Nİ GÖRÜŞTÜ
GEÇİCİ ÖZEL KOMİTE “İÇTÜZÜK KARAR ÖNERİSİ”Nİ GÖRÜŞTÜ

GEÇİCİ ÖZEL KOMİTE “İÇTÜZÜK KARAR ÖNERİSİ”Nİ GÖRÜŞTÜ

Cumhuriyet Meclisi, Anayasa, Cumhuriyet Meclisi İçtüzüğü, Siyasal Partiler Yasası ile Seçim ve Halkoylaması Yasası Değişikliklerini Hazırlamak ve Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite bugün saat 9:00’da CTP/BG Milletvekili Asım Akansoy başkanlı

A+A-

Cumhuriyet Meclisi, Anayasa, Cumhuriyet Meclisi İçtüzüğü, Siyasal Partiler Yasası ile Seçim ve Halkoylaması Yasası Değişikliklerini Hazırlamak ve Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite bugün saat 9:00’da CTP/BG Milletvekili Asım Akansoy başkanlığında toplandı.

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, komite gündeminde bulunan ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tarafından önerilen “İçtüzük Karar Önerisi”ni görüştü. Komite öneri üzerindeki çalışmalarına bir sonraki toplantıda devam edecek.

Toplantıya davetli olarak katılan Cumhuriyet Meclisi eski Genel Sekreteri Mehmet Öner Ekinci konu ile ilgili düşüncelerini komiteye iletti.

Komite toplantısına, CTP/BG Milletvekili Komite Başkanı Asım Akansoy, TDP Milletvekili Mehmet Çakıcı, CTP/BG Milletvekili Tufan Erhürman, CTP/BG Milletvekili Ömer Soyer Kalyoncu, DP/UG Milletvekili Esat Ergün Serdaroğlu ve DP/UG Milletvekili Zorlu Töre katıldı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.