1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GELDİ ,GELİYOR DERKEN...
GELDİ ,GELİYOR DERKEN...

GELDİ ,GELİYOR DERKEN...

Kardeşim Beşiktaş'ı çok istiyor

A+A-

Siyah beyazlı yöneticilerle Nişantaşı’nda yemek yiyen Roberto Asis, “En iyi teklif Beşiktaş’tan geldi. Türkiye’deki arkadaşlarından referans alan Ronaldinho, Beşiktaş’a gelmeyi çok istiyor” dedi.

BEŞİKTAŞ’ın transfer gündemindeki Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis, dün gece Nişantaşı’nda Şamdan Restaurant’ta İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Deniz Atalay ve Metin Albayrak ile son kez masaya oturdu.
Ronaldinho’nun menajeri Roberto Asis ile birlikte menajer Furkan Şenol, siyah beyazlı 3 yönetici ile 2.5 saat süren yemekte son kez pazarlıklar yapıldı.
Beşiktaş Kulübü’nün iki banka ve turizm şirketine Ronaldinho transferinde destek olmaları için teklif götürüldü. Sponsorlardan haber beklediklerini ifade eden siyah beyazlı yöneticiler aralarında fikir alış verişinde bulundular.

6 MİLYON EURO’DA ANLAŞILDI

YILBAŞINI İstanbul’da kutladığını ve çok mutlu olduğunu ifade eden Assis, “Ronaldinho Türkiye’ye gelmeyi çok istiyor. Bu konuda Türkiye’de oynayan bir çok arkadaşından olumlu referans aldı buda bizi mutlu etti. Ronaldinho’ya en iyi transfer teklifini Beşiktaş Kulübü verdi. Bizlerde fedakarlık yaptık ve yıllık 7 milyon Euro’dan 6 milyon Euro’ya kadar indik. İki tarafın orta yol bulması önemli. Sponsor desteği konusunda Beşiktaş’tan müjdeli haberler bekliyoruz” dedi.

KESİN KARAR BU HAFTA VERİLECEK

ÇEBİ, Ronaldinho’nun transferi için 1 yıldır uğraştıklarını vurgularken Assis’in de iyimser yaklaştığına dikkat çekti. Çebi’nin “Sponsorlarımız ve kulübümüzün imkanları oluştuğunda bu transferi sonlandırmak istiyoruz. Yeter ki, kulübüze sponsorlardan olumlu haber gelsin”  dediği ifade edildi. Geç saatlerde ise Assis kesin kararı bu hafta vereceklerini belirterek İstanbul’da boğaz manzaralı otelde misafirperverliğe teşekkür etti.

SKORER

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.