1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GELEN İHBARLA YAKALANDILAR!
GELEN İHBARLA YAKALANDILAR!

GELEN İHBARLA YAKALANDILAR!

Narkotiğe gelen ihbar sayesinde Gazimağusa’da, uyuşturucuyu alan da satan da tespit edilerek tutuklandı

A+A-

Gazimağusa Narkotik Polisi, aldığı bir ihbarı değerlendirerek Recep Kaptan’ın isimli şahsın üzerinde yaptığı aramada yarım gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Recep Kaptan’ın ifadesi üzerine kendisine uyuşturucu maddeyi satan Mustafa Barut’ta tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza Mahkemesinde nöbetçi Yargıç Tacan Reynar’ın huzuruna çıkarıldı.

 

Mahkemeye olayı aktaran Narkotik Şube’de görevli Polis Memuru Cüneyt Arkın, aldıkları bir bilgi üzerine 7 Şubat günü zanlı 1 Recep Kaptan’ı Gazimağusa’da Sakarya bölgesinde tespit ederek üzerinde arama yaptıklarını söyledi. Zanlı üzerinde 2 adet beyaz kağıt arasında yarım gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde bulduklarını anlatan Arkın, zanlıdan elde ettikleri gönüllü ifadede konu uyuşturucu maddeyi aldığı tespit edilen zanlı 2 Mustafa Barut’u da aynı gün tutukladıklarını söyledi.

 

Tahkikatın yeni başladığını ifade eden Arkın, alınacak olan ifadelerin olduğunu ve konu uyuşturucu maddelerin Devlet Laboratuvarından sonuçlarının beklendiğini söyleyerek, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Zanlıların avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Tacan Reynar zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.