1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gelin Adayının Gönderilme Nedeni Ortaya Çıktı!
Gelin Adayının Gönderilme Nedeni Ortaya Çıktı!

Gelin Adayının Gönderilme Nedeni Ortaya Çıktı!

Esra Erol 'açıklayamam' demişti...

A+A-

Nevruz'un İzdivaç programından gönderilme nedeni ortaya çıktı

Kendisine hediye edilen Tarkan albümünü öpüp başına koyan gelin adayı Nevruz'un gelen şikayetler üzerine kanal yönetimi tarafından yayına çıkartılmaması kararlaştırıldı.

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında skandallarıyla gündemden düşmeyen gelin adayı Nevruz, sürpriz bir şekilde artık programda olmayacağı açıklandı.

TALİPLERİN GELMEMESİNİ İSTEDİ

Program sunucusu Esra Erol, konunun özel bir durumdan kaynaklandığını bunu izleyici ile paylaşmayacağını taliplerin Nevruz Hanım için gelmemesini rica etti.

NEVRUZ'UN BAŞINI YİYEN OLAY

Bundan sonra ATV ekranlarında boy gösteremeyecek Nevruz'un programdan gönderilmesinin arkasındaki sır perdesi aralandı. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kendisine hediye edilen Tarkan albümünü görünce ağlamaya başlayan, bununla da yetinmeyip kendisini stüdyonun ortasında yere bırakarak albümü öpüp başına koyan Nevruz'un bu görüntüleri büyük tepki çekmişti. Konuyla ilgili RTÜK'ü şikayet yağmuruna tutan izleyiciler, programın yayından kaldırılmasını istedi.

 

KANAL YÖNETİMİ ACİL TOPLANDI

Bu durum ATV yönetimini de rahatsız etti. Esra Erol'u da çağırarak acil bir toplantı gerçekleştiren kanal yönetimi, radikal bir karar alarak Nevruz'u bundan sonra yayına çıkarmama kararı aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.