1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. GELİN - DAMAT TAKSİM'E GAZ MASKESİYLE ÇIKTI
GELİN - DAMAT TAKSİM'E GAZ MASKESİYLE ÇIKTI

GELİN - DAMAT TAKSİM'E GAZ MASKESİYLE ÇIKTI

Gezi Parkı eylemlerine gelin ile damat da destek verdi. Yeni evli çift düğünden hemen sonra Taksim Meydanı ve Gezi Parkı’na geldi. Yeni gelin Songül Karyüz düğünde takılan gaz maskesini eline alarak meydanı ve parkı gezdi.

A+A-

Dün akşam saatlerinde Fatih’te gerçekleşen düğün töreni sonrası dünya evine giren Orhan ve Songül Karyüz çifti, Gezi Parkı eylemlerine destek için düğünden hemen sonra Taksim Meydanı ve Gezi Parkı’na geldi.

Yeni evli çift el ele tutuşarak Taksim Meydanı Cumhuriyet Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Songül Karyüz düğünde bir arkadaşı tarafından takılan gaz maskesini eline alarak Taksim Meydanı ve Gezi Parkı’nı gezdi.

SÜNNETTEN ÖNCE EYLEME GELDİLER

Gezi Parkı eylemine bir destek de haftaya sünnet olacak Umut ve Barış kardeşlerden geldi. Üzerlerinde sünnet elbisesiyle Gezi Parkı içerisinde dolaşan iki kardeş göstericilerin ilgi odağı oldu. Umut ve Barış Kurtoğlu, “Direnişe destek için buraya geldik. Haftaya sünnet olacağız. Burada gezerek, moral kazanıyoruz” dediler. İki çocuğunu Gezi Parkı’nda gezdiren İbrahim Kurtoğlu, “Oğullarım daha sünnet olmadı. Haftaya olacaklar. Gezi Parkı’nı ve Taksim Meydanı’nı gezip moral buluyorlar. Zalimliğe karşı direnç göstermelerinin alışkanlık haline gelmesini istiyorum. Bu yüzden de eylemi yerinde görmelerini istedim” diye konuştu.

Kaynak:DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.