1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GELİN, KAYNANASININ ELİNİ ÇATLATTI!
GELİN, KAYNANASININ ELİNİ ÇATLATTI!

GELİN, KAYNANASININ ELİNİ ÇATLATTI!

Gelin, kaynanasının elini çatlattı!

A+A-

Kavga ettiği kocasıyla arasına giren kayınvalidesini, vahim zarara uğratan Gurbet Türan ile eniştesini “kan dökülecek” diye tehdit eden Recep Kılcak tutuklandı. Abla- kardeş, işledikleri suçlardan, ileride yargılanmak üzere kefil kefaletiyle serbest bırakıldı. Gelin Gurbet Türan, KKTC vatandaşı bir kefilin lehine imza ettiği 50 bin TL meblağlı kefalet senedi karşılığında serbest bırakılırken, Recep Kılcak da lehine imza edilen 25 bin TL’lik kefalet senedi karşılığında şimdilik özgürlüğüne kavuştu

Sedef BOŞNAK

Gazimağusa’da meydana gelen karı-koca kavgası mahkemede son buldu.

Kavga ettiği kocasıyla arasına giren kaynanasının elini, eliyle büküp kıran gelin Gurbet Türan ile eniştesini ölümle tehdit eden Recep Kılcak tutuklandı.

Abla, kardeş, dün, ayrı ayrı, Gazimağusa’da Ceza Davaları Yargıcı Hazal Hacımulla’nın huzuruna çıkartılarak işledikleri suçlardan ileride yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakıldı.

Hastaneye kaldırılan Kadriye Aşık, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Soruşturma bitti

Dünkü teminat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, meselenin olgularını aktarması için Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Emin Özbilen’i tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık polis Emin Özbilen, olayın, önceki gün saat 19.00’da, Antalyalılar Caddesi üzerindeki Türan ailesine ait evde meydana geldiğini söyledi ve aleyhlerine tahkikat başlattığı her iki zanlı için mahkemeden ayrı ayrı teminat talebinde bulundu.

Emin Özbilen, zanlı Gurbet Türan’ın eşi Murat Türan ile tartıştığı esnada, araya giren kayınvalidesinin sol el işaret parmağını eliyle bükmek suretiyle çatlatarak vahim bedensel zarar uğrattığını anlattı.

O esnada olay yerinde bulunan Recep Kılcak’ın da, müşteki olan annesini hastaneye sevk etmek isteyen Murat Türan’a “O hastaneye gidilmeyecek, gidilirse kan çıkartırım” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu kaydeden tanık polis, her iki zanlı aleyhine başlattığı soruşturmasını tamamladığını belirttikten sonra mahkemeden uygun teminat talebinde bulundu.

Huzurundaki şahadeti ve beyanları değerlendiren yargıç, suçla bağlantısı olduğuna inandığı zanlıları, davaları sonuçlanıncaya değin KKTC haricine çıkmaktan men etti ve bu maksatla tüm pasaport ve seyahat belgelerine el koydu.

Yargıç ayrıca, Gurbet Türan, KKTC vatandaşı bir kefilin imza ettiği 50 bin TL meblağlı kefalet senedi karşılığında serbest bırakılırken, Recep Kılcak da imza edilen 25 bin TL’lik kefalet senedi karşılığında özgürlüğüne kavuştu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.