1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GELİNCİK AĞLIYOR!
GELİNCİK AĞLIYOR!

GELİNCİK AĞLIYOR!

36 Yaşında hayata erken veda...

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa Gülseren bölgesinde dün sabah 10.30 sıralarında meydana gelen iş kazasında, Gelincik sakini 36 yaşındaki Aydın Nurçin hayatını kaybetti. 

 Nurçin ailesinin ocağına ateş düşüren üzücü olay, 36 yaşındaki vinç operatörü Tansel Ümit Zaimler yönetimindeki LF 175 plakali fortlif aracın geri geri gittiği esnada, Aydın Nurçin’e çarpması ve üzerinden geçmesi sonucu gerçekleşti.

 

Sol dikiz aynası yoktu

Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 10.30 raddelerinde Karakol Mahallesi Akyol Sokak üzerinde bulunan yarım inşaat halindeki apartmanın önünde meydana geldi. İnşaat kullanılmak üzere tuğla taşıyan 27 yaşındaki Tansel Ümit Zaimler’in kullandığı LF 175 plakalı fortlif araç geri geri gittiği esnada yol içerisinde durmakta olan ve sırtı araca dönük olan Aydın Nurçin’e çarptıktan sonra üzerinden geçti. 

Aldığı yaralara dayanamayan Aydın Nurçin olay yerinde hayatını kaybetti. Nurçin’e çarpan aracın sol dikiz aynasının olmaması nedeni ile araç sürücüsünün Nurçin’i görmediği ve bu talihsiz kazanın meydana geldiği öğrenildi.

 

Ailesi hastaneye koştu

Talihsiz kaza sonucu yaşamını yitiren Aydın Nurçin’in acı haberini alan ailesi ve yakınları, Nurçin’in cansız bedeninin getirildiği Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne koştu. Hastane yetkililerinden iyi haber beklerken talihsiz gencin ölüm haberini alan yakınları göz yaşlarına boğuldu. 

 

“Ne olur yalan deyin…”

Kaza haberi ile hemen hastane’ye koşan talihsiz gencin eşi Aysel Nurçin, acı haberi aldıktan sonra “çocuklarımın hürmetine ne olur yalan olsun” diye feryat ederek acı habere inanmak istemedi. Aydın Nurçin’in Doğu Akdeniz Üniversite’si Rektörü Necdet Osam’ın şoförlüğünü yapan babası Nahir Nurçin ise acı haberi aldıktan sonra sinir krizleri geçirerek hastanede kapıları tekmeledi. Nurçin’in kız kardeşi Behiye Nurçin’de acı haber karşısında sinir krizi geçirdi.  

 

Geride 2 yetim bıraktı…

İskele’ye bağlı Gelincik köyünde ikamet eden Aydın Nurçin’in Erdal ve Sener isimlerinde bir erkek ve bir kız çocuğu vardı. Acı haber sonrasında Gelincik köyü tamamen yasa bürünürken, talihsiz gence dün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde otopsi yapıldı. Aydın Nurçin bugün öğle namazından sonra Gelincik köyünde toprağa verilecek.

 

Sürücü üzüntülüydü

Kazaya sebebiyet veren sürücü Tansel Ümit Zaimler’in yaşadığı sok ve üzüntü yüzüne yansıdı. Olay yerinde polise kazayı anlatan Zaimler, tutuklanarak öğleden sonra Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç Banu Soyer’in huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye olayı aktaran Gazimağusa Polis Müdürlüğüne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli polis çavuşu Halil Oranlı, 10 Nisan 2015 tarihinde saat 10.25 sıralarında Gazimağusa’da Akyol Sokak üzerinde bulunan yarım inşaat halindeki bir apartmanın önünde, zanlının fortlif araç ile geri geri gittiği esnada Aydın Nurçin’e çarptığını söyledi. 

 

3 gün tutuklu kalacak

Aydın Nurçin’in aldığı yaralara dayanamayarak olay yerinde hayatını kaybettiğini belirten Oranlı, zanlının tutuklandığını kaydetti. Maktule Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde otopsi yapıldığını aktaran Oranlı, maktulün trafik kazası sonucu oluşan, kaf, karın ve göğüs travması ile gelişen, çoklu kafa kemiği kırıkları, çoklu kaburga kemiği kırıkları ve iç organ yaralanması nedeni ile öldüğünün belirlendiğini söyledi. Zanlı hakkında yürütülen tahkikatın henüz yeni başladığını bildiren Oranlı,  alınacak olan bir çok ifadenin olduğunu belirterek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Zanlı avukatı Kağan Güder’in de itirazı olmaması üzerine Yargıç Banu Soyer, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.