1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GELİNEN AŞAMA DEĞERLENDİRİLDİ
GELİNEN AŞAMA DEĞERLENDİRİLDİ

GELİNEN AŞAMA DEĞERLENDİRİLDİ

Eroğlu ile Gül'ün Ankara'da görüşmesi... Eroğlu'nun adaya gelmesi ve yaptığı açıklamalar

A+A-

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bugün gerçekleştirdiği Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini, ileriye dönük düşünceler ve müzakerelere başlanması halinde izlenecek yolun da değerlendirildiğini kaydetti.

Ankara temaslarını tamamlamasının ardından saat 21.45'te adaya dönen Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ercan Havalimaninda açıklamada bulundu.

Eroğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetlisi olarak gittigi Ankarada temaslar gerçekleştirdiklerini dile getirerek, ilk olarak Cumhurbaskani ile sohbet ederek çalışma yemeğine geçildiğini söyledi.

Kıbrıs müzakereleriyle ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ve gelinen aşamayı değerlendirdiklerini söyleyen Eroğlu, çalışma yemeğinin çok verimli geçtiğini belirtti.

TBMM Meclis Başkanı Cemil Çiçek ile görüşmenin ardından Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşmede bulunduklarını dile getiren Eroğlu, Kıbrıs konusu, ekonomik sorunlar ile su konusunun görüşülmesinin ardından Başbakan ile başbaşa görüştüklerini kaydetti.

Verimli bir ziyaret oldugunu söyleyen Eroğlu, ileriye dönük düşünceler ve müzakerelere başlanması halinde izlenecek yolun da değerlendirildiğini kaydetti.

Görüşmelerin çok verimli geçtine vurgu yapan Eroğlu,Türkiye Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a da ziyaretlerden dolayı teşekkür etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.