1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. GELİNLİK KRİZİ TIRMANIYOR! O İSMİ SİLDİ
GELİNLİK KRİZİ TIRMANIYOR! O İSMİ SİLDİ

GELİNLİK KRİZİ TIRMANIYOR! O İSMİ SİLDİ

Gelinlik krizi tırmanıyor! O ismi sildi

A+A-

Fahriye Evcen, gelinlik polemiği sonrası Raşit Bağzıbağlı’yı Instagram’dan sildi. Ancak bu haberin sosyal medyada yayılması üzerine gecikmeli bir teşekkür mesajı paylaşmak zorunda kaldı

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, 3.5 yıllık ilişkinin ardından 29 Haziran’da Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlendi. Sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı düğüne damga vuran olay ise Fahriye Evcen’in gelinliğinin Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzetil

1-534.jpeg

Fahriye Evcen'in gelinliği modacı Raşit Bağzıbağlı tarafından tasarlandı.

Sosyal medyada da iki gelinliğin benzerliğine dair çok sayıda yorum yapıldı. Bu durumdan rahatsızlık duyan Fahriye Evcen, günler süren polemiğe yol açan o gelinliği diken Raşit Bağzıbağlı’yla dostluğunu noktaladı.

2-208.jpeg

Fahriye Evcen, Instagram’da Raşit Bağzıbağlı’yı takipten çıkardı. Ancak bu haberin sosyal medyada yayılması üzerine yine aynı mecrada gelinlikli bir fotoğrafını paylaşarak Raşit Bağzıbağlı ve ekibine teşekkür etti.

Kanal D'de yeni başlayan Magazin D Yaz programına konuşan Neslihan  Atagül "Ben bununla ilgili gerçekten hiçbir şey söylemek istemiyorum." dedi.

Ayrıca Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in düğününe katılmadı.

'FAHRİYE'Yİ EN MUTLU GÜNÜNDE BÖYLE BİR DURUMA DÜŞÜRMEYE HAKKI YOKTU'

Bu konuda iki gün önce modacı Neslihan Yargıcı da bir yorum yaptı. Neslihan Yargıcı, Neslihan Atagül’ün gelinliğine benzetilen Raşit Bağzıbağlı tasarımı gelinlik için şöyle dedi: “Fahriye’nin gelinliğini ilk gördüğümde, Neslihan’la aynı yerden kiraladıklarını düşündüm. Aynı gelinlik, hiç fark göremedim. Raşit’in geçmişten, hiçbir şeyden haberi yok. Geçmişte kim ne yapmış, kim ne giymiş bilmiyor. Kimin gelinliği nasıldı onun da farkında değil. Fahriye’yi en mutlu gününde böyle bir duruma düşürmeye hakkı yoktu.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.