1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GEMİKONAĞI'NDA TEDİRGİNLİK!
GEMİKONAĞI'NDA TEDİRGİNLİK!

GEMİKONAĞI'NDA TEDİRGİNLİK!

Gemikonağı’nda eski bir ev çevredeki esnaf ve vatandaşları tedirgin ediyor

A+A-

Lefke’ye bağlı Gemikonağı’nda bulunan eski ve kısmen yıkık bir ev, çevredeki esnaf ve vatandaşları tedirgin ederken, bölgeyi ziyarete gelen turistler için ise fotoğraf karesi oluyor.

Gemikonağı’ndaki Alpet Petrol’un karşısında bulunan çatısı yıkık, duvarları dökük ve tavanı kuru otlarla kaplanmış eski ev vatandaşları “üzerimize yıkılacak” endişesine sokuyor.Çevredeki esnaf ve bazı vatandaşlar, yıkık haldeki eski evin her an yıkılacak gibi durduğunu söyleyerek, birinin başına yıkılıp zarar vermeden yetkililerin önlem almasını istedi.

Bir esnaf, “Yıllardır ev bu halde duruyor. Kime ait olduğunu da bilmiyoruz. Bazı vatandaşlar park sorunu yaşadığı için her gün arabalarını getirip buraya park ediyor. Allah korusun ansızın çökerse birine ya da arabalara zarar verebilir. Bazı zamanlarda bölgeyi ziyarete gelen turistler buralarda gezerken, bu yıkık haldeki evin fotoğraflarını çekip duruyorlar. Ben halen bunu anlamış değilim” dedi.

Ayrıca bazı vatandaşlar da yetkililerin bu konuda duyarlılık göstermesini ve evin ya restore edilmesini ya da koruma altına alarak tehlikesiz duruma getirilmesini istedi

KAYNAK:KIBRIS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.