1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Genç adamın başına gelenler şok etti
Genç adamın başına gelenler şok etti

Genç adamın başına gelenler şok etti

Türk filmi gibi ama tamamen gerçek

A+A-

Henüz 28 yaşında kanser oldu. Doktorlar kendisine dönüp, "Yaşamak için en fazla 2 ayın var. Üzgünüz." dediler.

O anda aklından sadece çocukları ve sevdiği kadın geçti. Kendisi bu gerçekle yüzleşemeden, geride bırakacakları için bu acıyı nasıl hafifletebileceğini düşünmeye başladı.

28615545.jpg

"EN FAZLA 8 HAFTA DAHA YAŞAYABİLİRSİNİZ"

Genç adama 2013 yılının Haziran ayında Hodgkin Lenfoma türü lenf kanseri tanısı koyuldu. Yoğun bir kemoterapi programına alındı ve iyileşmeye başladı. Eylül ayında ise tamamen kanseri vücudundan attığı söylendi. Ancak sadece 2 ay sonra kanser daha da agresif bir türü ile geri dönmüştü. En fazla 8 hafta yaşayabileceği söylenmişti. 

28615544.jpg

"KİLİSEYİ ARAYIP CENAZESİNİ PLANLADI"

3 çocuk babası Sean McCabe, kiliseyi aradı, kendisi için bir cenaze planlamalarını istedi, cenaze müziğini seçti ve cenaze işleri için bir şirket ayarladı. Sevgilisine bir mektup bıraktı ve "Bu mektubu ben öldükten sonra çocuklarıma oku lütfen" dedi. Bunları yapmanın çocukları için acıyı azaltabileceğini düşünmüştü. Fakat işte tam da bu noktada her şey adeta bir Türk filmi gibi tersine döndü ve ciddi bir iyileşme kaydetti.

"AYNI KİLİSEYİ DÜĞÜNÜ İÇİN ARADI"

Kiliseyi tekrar aradı ve kendisi için düzenlenecek olan cenaze törenini iptal ettirip, aynı kilisede bir düğün planlamalarını istedi. Bunun için tarih aldı. Çocuklarına acıklı mektuplar yazan McCabe, 12 yıldır birlikte olduğu ve 3 çocuğunun annesi olan Lisa ile düğününü planlıyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.