1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GENÇ FUTBOLCU YAŞAMINI YİTİRDİ!
GENÇ FUTBOLCU YAŞAMINI YİTİRDİ!

GENÇ FUTBOLCU YAŞAMINI YİTİRDİ!

Genç futbolcu yaşamını yitirdi!

A+A-

Ukrayna Premier Ligi'nde Shakhtar Donetsk'ten kiralık olarak Illichivets takımında forma giyen Brezilyalı futbolcu Maicon, Donetsk'te geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Shakhtar Donetsk ve Illichivets kulüplerinden, 25 yaşındaki futbolcunun ölümüyle ilgili başsağlığı mesajı yayımlandı. İki kulüp de Maicon'un ölümünden dolayı duydukları derin üzüntüyü dile getirirken, futbolcunun yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi.

1391852834237.jpg

Forvet pozisyonunda görev yapan Maicon, ülkesinde Fluminense ve Flamengo altyapılarında oynadıktan sonra profesyonel futbol kariyerine Atletico Mogi'de başladı. Tam adıyla Maicon Pereira de Oliveira, 2009 yılında yıldızının parladığı Ukrayna'nın Volyn takımına transfer oldu. Üç sezonluk Volyn kariyeri boyunca 57 maçta 29 gol kaydeden Maicon, Romanya'nın Steaua Bükreş ve Ukrayna'nın Zorya takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2012 yılında bedelsiz olarak Shakhtar Donetsk'e transfer olan Brezilyalı oyuncu, sezon başında Illichivets'e kiralanmıştı. Illichivets takımıyla bu sezon 10 maça çıkan Maicon, sonuncusu 30 Kasım'daki ilk devrenin son karşılaşmasında Metalist Kharkiv ile 1-1 berabere kalınan maçta olmak üzere rakip filelere 3 gol göndermeyi başarmıştı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.