1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. GENÇ KIZI SOKAK KÖPEĞİYLE EVLENDİRDİLER!
GENÇ KIZI SOKAK KÖPEĞİYLE EVLENDİRDİLER!

GENÇ KIZI SOKAK KÖPEĞİYLE EVLENDİRDİLER!

Kötü ruhları kovmak için sokak köpeğiyle evlendi

A+A-

Yılın en tuhaf düğün haberi Hindistan'dan geldi. Gurular, kötü ruhları kovmak için genç bir kızı köpekle evlendirdi.

Doğu Hindistan'daki bir köyden kötü ruhları kovmak isteyen gurular, genç bir kız ve bir köpeğin evlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ardından köyün yaşlıları düğün organizasyonunu gerçekleştirdi ve 18 yaşındaki Mangli Munda, ailesi ve arkadaşlarının katıldığı 70 kişilik bir törenle evlendirildi.

25809937.jpg

Köye eskort eşliğinde giriş yapan 'kürklü damat' gerçek bir kurtarıcı gibi karşılandı. Öyle ki geleneksel kınalar bile yakıldı. Köpek ya da insan ayrımı yapılmaksızın bütün adetler yerine getirildi.

25807477.jpg

Hiç okula gitmediğini belirten Munda'nın ise tek sıkıntısı ayaklarının çok üşümesiydi. Köpekle evlenmekten mutlu olmadığı itiraf eden genç kız, köyün şansını değiştirebileceğini düşünüyor.

Köyün ileri gelenleri kötü ruhların bu şekilde köpeğe geçeceğine inanmış durumda. Sonrası ise malum: Köy, köpek sayesinde uzun bir ömür sürecek.

25809938.jpg

Asıl şaşırtıcı olan ise Munda'nın köyünde köpek evlilikleri ilk kez yaşanmıyor. Her seferinde mutlu olduklarını düşünen köylüler, başlarına kötü birşey gelince köpek evliliği düzenliyorlar. Adetlere göre kız, köpeği boşayıp yeni bir eş bulabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.