1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. GENÇ ŞARKICIDAN ESRARA ÖVGÜ
GENÇ ŞARKICIDAN ESRARA ÖVGÜ

GENÇ ŞARKICIDAN ESRARA ÖVGÜ

Disney’in çocuk programları ile ünlenen ABD’nin en popüler genç şarkıcılarından Miley Cyrus, esrarı alkole tercih ettiğini açıkladı.

A+A-

Kariyerine Disney`in çocuk programları ile başlayan ve arından şarkıcılığa devam eden 20 yaşındaki Miley Cyrus, bir süredir aykırı giyim tarzı ve ilginç açıklamaları ile gündemden düşmüyor. Giyim tarzı, saç stili ve açıklamaları ile baştan ayağa değişen Cyrus, Disney’deki çocuksu imajını unutturma kampanyasını yeni bir seviyeye taşıdı.

Bugün ABD’nin en popüler pop şarkıcılarından biri olan genç popçu, alkol ve esrara ilişkin yaptığı yorumlarla gündeme damgasını vurdu. İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre Cyrus, marihuanayı (esrar) alkole tercih ettiğini, çünkü alkol aldığında yaşadığı rahatsızlıkları marihuana ile yaşamadığını ifade etti. Cyrus “Bob Marley`in rastalı bir Rahibe Teresa gibi olmasının bir nedeni var” diyerek marihuanaya övgüler düzdü.  

Cyrus`in dikkat çeken açıklamaları yeni şarkısı “We Can`t Stop”ın yeni bir versiyonunu piyasaya sürdüğü gün geldi. Şarkının yeni versiyonu ile birlikte klipin de yönetmen versiyonu yayınlandı.

gazeteport

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.