1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENÇ SÜRÜCÜ İNSANLIK DERSİ VERDİ
GENÇ SÜRÜCÜ İNSANLIK DERSİ VERDİ

GENÇ SÜRÜCÜ İNSANLIK DERSİ VERDİ

Genç sürücü insanlık dersi verdi

A+A-

    ABASI SONUÇSUZ KALDI: Ecevit Demir, yoldan geçen bazı sürücülerin “trafiği aksatma” tepkisine rağmen çarptığı köpeği kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Bölgeye gelecek bir veterinere ulaşmayı başaramayan Demir, köpeğin öldüğünden emin olunca onu yol kenarındaki ağaçların altına taşıdı

Devrim DEMİR

Lefkoşa-Girne anayolunda dün öğle saatlerinde aracının önüne atılan köpeğe çarpan Ecevit Demir, yaralı hayvanı kurtarmak için anayolun içinde saatlerce mücadele etti. Polis, belediye dâhil birçok yere ulaşmaya çalışan Ecevit Demir’e yoldan geçen iki  duyarlı vatandaş yardım etti.

Trafiğin yoğun olduğu anayolda yol ortasında yatan yaralı köpek,  Demir ve iki duyarlı vatandaş tarafından yol kenarına alınmaya çalıştı. Yaralı olduğu için hırçınlaşan köpek, yol ortasından alınamadı.

Çaresiz sürücü önce polise ardından belediyeye haber verdi. Kimsenin gelmemesi üzerine, kendi imkânları ile birçok yere ulaşmaya çalışan Ecevit Demir’in çabaları hayvanı kurtaramadı.

Ağaçların altına bırakıldı

Olayı gören iki duyarlı vatandaş ise Ecevit demir’e yardım etmek için olay yerine koştu. Anayolun içinde can veren köpek, belediyenin gelmemesi üzerine yol kenarında bulunan ağaçlık altına konuldu.

“Alt tarafı bir köpek”

Anayol içerisinde yaralı köpeğe müdahale etmek için çare arayan Ecevit Demir’e yardım için duranların yanı sıra aşırı süratli yoldan araçları ile geçen birçok vatandaş korno çalıp, “alt tarafı bir köpek” diyerek tepki gösterdi.

Demir: Çarpmamak için çabaladım olmadı

Kazanın ardından hayli üzgün olan Ecevit Demir, köpeğin kamyonun korna çalması sonucu irkildiğini ve koşarak karşı yola geçmeye çalıştığını o esnada köpeği fark ederek yavaşladığını ifade etti. Demir, “Köpek karşı yoldan koşarak geçmeye çalıştığı esnada ben yavaşladım ancak arkamdaki araba bana vurmasın diye daha fazla duramadım, köpek koşarak geldi ve aracın plakasına vurup yere yığıldı. Polisi, belediyeyi aradım ancak kimse gelmedi. Ne yazık hayvanı kurtaramadım çok üzgünüm” dedi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.