1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENCAY EROĞLU’NA BURSA’DAN ÖDÜL...
GENCAY EROĞLU’NA BURSA’DAN ÖDÜL...

GENCAY EROĞLU’NA BURSA’DAN ÖDÜL...

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, KKTC’de gençliğe vermiş olduğu hizmetlerden ötürü ödül aldı.

A+A-

EROĞLU: "GENÇLERİN BULUŞMASI KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI ÜLKELERİN BİRBİRİNİ YAKINDA TANIMALARI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ"

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, KKTC’de gençliğe vermiş olduğu hizmetlerden ötürü ödül aldı.

Bursa’da, 8. Uluslararası NAKEM Balkan Festivali’nde, ödülünü alan Eroğlu, “Kültürler ve bu tür faaliyetler gençlerin buluşması kültürlerin kaynaşması ülkelerin birbirlerini yakından tanımaları açısından çok önemli” dedi. 

Gençlik Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, Eroğlu konuşmasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi  Başkanı  Recep Altepe, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, NAKEM Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özkan ve Rumeli Federasyonu Başkanı Selim Yedikardeşler’e davetlerinden ve takdir ettikleri ödülden dolayı teşekkür etti.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Bursalılara ve Balkan ülkelerinden gelen Müslümanlara seslenerek, Osmanlı’nın Başkenti olan Bursa’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

KKTC ve Gençlik Dairesi olarak amaçlarının her zaman Anavatan Türkiye ve dünyadaki Müslüman gençlerin bir arada bulunması ve gençler aracılığıyla kardeşlik bağları kurularak ülkeler arasında sağlam köprüler oluşması olduğunu kaydeden Eroğlu, Gençlik Dairesi’ne bağlı Akdoğan Gençlik Merkezi’nin de bu amaç için Festivalde yer aldığını belirtti.

Bu tür faaliyetlerin gençlerin buluşması kültürlerin kaynaşması ülkelerin birbirlerini yakından tanımaları açısından çok önemli olduğunu ifade eden Eroğlu, KKTC’nin dünya tarafından tanınmadığını ve ülke olarak bunun zorluklarını yaşadıklarını vurgulayarak “Arkamızda sizler olduktan sonra eminim bu zor günlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.