1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GENÇLER RESMEN SAHADA
GENÇLER RESMEN SAHADA

GENÇLER RESMEN SAHADA

Gençler resmen sahada

A+A-

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği resmi sezon açılışını önceki gün gerçekleştirdi.

Süper lig ekiplerinden Gençler Birliği resmi sezon açılışını önceki gün gerçekleştirdi. 16 Temmuz’dan beri yeni sezon 1.hazırlık dönemi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği açılış öncesi Atatürk büstüne çelenk koyarak saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra kulübe hizmetleri olan merhum yönetici ve sporcular için kabirleri başında anılarak çiçekler bırakıldı ve dualar okundu.

Tüm yaş grupları tam kadro sahada

İskele Cumhuriyet stad’ında A takım, A2 genç takım, U15 yıldız, minik takımlarının da katılımı ile resmi sezon açılışını gerçekleştirdi. Resmi sezon açılışına başkan Mustafa Gülcan ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra İskele Belediyesi as başkanı Mahmut Yılmazoğulları, meclis üyeleri eski belediye başkanı Halil İbrahim Orun, teknik direktör Ahmet Ogan yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş ile birlikte 21 futbolcu katıldı.

Gülcan “sakatsız bir lig olsun”

Resmi sezon açılışında kulüp başkanı Mustafa Gülcan Dünya barış günde sezonu açmalarının önemine vurgu yaparak, yeni sezonda sakatlıksız, centilmence bir lig mücadelesi olması temennisinde bulunarak tüm takımlara başarılar diledi.

Ogan “bu yıl gençlerin yılı olacak”

Gençler birliği teknik direktörü Ahmet Ogan ise yeni sezon yönelik çalışmaların 1.etabını tamamlandığını belirterek, 2.etap çalışmaların resmi sezon açılışı ile devam ettiğini belirtti. Yeni sezonda konulan hedefe ulaşmak için çok çalışarak ulaşmaya çalışacaklarını belirten Ahmet Ogan, genç koşan mücadele eden iyi futbol oynayan Gençler Birliği’nde gençlerin yılı olacağının altını çizdi.

Gündüz antrenman gece kutlama

Yapılan konuşmaların ardından Gençler Birliği logosunu simgeleyen pasta kesildi. Daha sonra ise teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde futbol takımı yapılan antrenmanla günü tamamladı. Akşam ise Kaplıca Palmiye Restoran’da Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Mustafa Gülcan, yöneticiler, İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu, as başkan Mahmut Yılmazoğulları, meclis üyeleri, teknik kadro ve futbolcuların katıldığı güzel bir atmosfer ve ortamda akşam yemeğinde bir araya gelindi.   

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.