1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “GENÇLERİN SİYASETTEKİ YERİ”
“GENÇLERİN SİYASETTEKİ YERİ”

“GENÇLERİN SİYASETTEKİ YERİ”

“GENÇLERİN SİYASETTEKİ YERİ”

A+A-

ürkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Eski Bakanı, Ak Parti Milletvekili Suat Kılıç, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Fikir ve Münazara Kulübü’nün “Gençlerin Siyasetteki Yeri” adlı söyleşi etkinliğine konuk oldu.

 

DAÜ Halkla İişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, ülkeye bugün gelen Kılıç, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın kabri ile Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek, Gazimağusa Kaleiçi’ni gezdi.

DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü Derviş Ekşici ve Fikir ve Münazara Kulübü öğrencileri ile birlikte öğle yemeği yiyen Kılıç daha sonra DAÜ Aktivite Salonu’nda yer alan söyleşi etkinliğine katıldı.

Kılıç,  öğrenciler tarafından organize edilen söyleşiye katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek,  gençlerin siyasetteki yerini belirlemek için siyasetin gençlerdeki yerinin önemli olduğu kaydetti.

Hava, su ve toprağa ihtiyaç duyulduğu kadar çok farklı görüşlerin de birbirine ihtiyacı olduğunu ifade eden Kılıç, insanların bir fikre sahip olmasının önemine işaret etti.

“Fikri olmayan biriyle münazara edemezsiniz, fikir yoksa sorun vardır.” ifadelerini kullanan Kılıç, siyasette ötekileştirme ve nefret duygusunun olmaması gerektiğini kaydetti.

Söyleşinin sonunda DAÜ Fikir ve Münazara Kulübü tarafından Suat Kılıç’a plaket takdim edildi.

Kılıç, DAÜ kampüsü içerisinde yer alan Kredi Yurtlar Kurumu’na ait yurt, camii inşaatı ile Gazimağusa’da ESKAD Merkezi’ni de ziyaret etti.

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.