1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “GENÇLİK DAİRESİ İZCİLERİ SEVGİ PASTASI KERMESİ”
“GENÇLİK DAİRESİ İZCİLERİ SEVGİ PASTASI KERMESİ”

“GENÇLİK DAİRESİ İZCİLERİ SEVGİ PASTASI KERMESİ”

Gençlik Dairesi İzcileri, “İzci Düşünce Günü” kapsamındaki etkinlikleri çerçevesinde Taşkınköy Metropol Yolu’nda “Gençlik Dairesi İzcileri Sevgi Pastası Kermesi” düzenledi.

A+A-

Gençlik Dairesi İzcileri,  “İzci Düşünce Günü” kapsamındaki etkinlikleri çerçevesinde Taşkınköy Metropol Yolu’nda “Gençlik Dairesi İzcileri Sevgi Pastası Kermesi” düzenledi.

Gençlik Dairesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, bugün saat 11.00’de Lefkoşa Taşkınköy Metropol yolunda yer alan etkinlikte, “İzci Yararlıdır” sloganıyla sokağa inen Gençlik Dairesi İzcileri, balon, yüz boyama ve yiyecek içecek stantları kurarak, kendi yaptıkları ürünlerini satışa çıkardılar.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, izciliğin felsefesi olan “İzci yararlıdır ve yardımcıdır” unsurlarının Gençlik Dairesi İzcileri tarafından düzenlenen kermesle sergileneceğini vurgulayarak, yoğun güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Gençlik Dairesi ailesinin temelinde sevgi olduğunu ve “Sevgi Birbirimize, Barış Hepimize” sloganıyla hareket ettiklerini belirten Eroğlu, toplum olarak da sevgi unsuruna ihtiyaç olduğunu kaydetti.

Eroğlu, Gençlik Dairesi izcilerinin de etkinlikte sevgiyle toplandıklarını belirterek, bu sayede yaptıkları tüm ürünleri birliktelik halinde halka sunduklarını belirtti. 

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.