1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “GENÇLİK ŞÖLENİ” KONSERLERİ
“GENÇLİK ŞÖLENİ” KONSERLERİ

“GENÇLİK ŞÖLENİ” KONSERLERİ

Gençlik Dairesi “Gençlik Şöleni” konserleri

A+A-

 

Gençlik Dairesi “Gençlik Şöleni” konserleri 25 Aralık Cuma günü Lefkoşa Dereboyu çemberinde saat 15,30 da gerçekleştirilecek.

Gençlik Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, şölen kapsamında Can Şanlıkol ve grubu, Grup Senkron, Eliz Fellahoğlu, Sultan Durusular, Grup Gancelli, Grup Mor ışıklar ve SOS şarkılar seslendirecek.

Haydarpaşa Ticaret Lisesi Turizm Otelcilik öğrencileri de etkinlik kapsamında katılımcılara izaz ikramda bulunacak.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, yeni yıl öncesinde gençlerin doyasıya eğleneceğini belirterek, sahnede de birbirinden yetenekli gençlerin performanslarını sergileyeceklerini dile getirdi.

Ülkenin dört bir yanından gençlerin gelerek konserleri izleyeceğini belirten Düzgün, birlikte güçlü bir, birliktelik, dostluk ve barış mesajı vereceklerini vurguladı.

Gençlik Dairesi Gençlik Merkezleri’nde faaliyet gösteren gençlerin de konserlere katılacağını vurgulayan Düzgün, “Gençlerimiz için daha güzel bir Kıbrıs adına” hep bir ağızdan şarkıların seslendirileceğini söyledi.

Düzgün, özellikle gençler olmak üzere tüm halkın birbirinden güzel konserleri dinlemeye davetli olduklarını belirterek, SOS’e ve Haydarpaşa Ticaret Lisesi Turizm Otelcilik öğrencilerine destek ve işbirliklerinden ötürü teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.