1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENEL BAŞKAN ADAYLARINDAN ÜYEYE SON ÇAĞRI!
GENEL BAŞKAN ADAYLARINDAN ÜYEYE SON ÇAĞRI!

GENEL BAŞKAN ADAYLARINDAN ÜYEYE SON ÇAĞRI!

Genel Başkan adaylarından üyeye son çağrı!

A+A-

 

UBP’de Genel Başkanlık yarışı, kurultayın bugün yapılacak ikinci turu ile belirleniyor… Parti Meclisi için ise kazananlar yarın netleşecek…

Hüseyin Özgürgün, “Tüm partililerimizi daha yoğun bir şekilde katılarak şölenimizi onurlandırmalarını bekliyoruz. Dönem, 4-5 kişinin yarattığı ‘biz’in değil, binlerce UBP’linin yarattığı UBP dönemidir. Ben bu UBP’nin Genel Başkanlığı’na adayım” değerlendirmesini yaptı.

Ersin Tatar ise “Bu noktaya entrikalarla, oyunlarla gelmedik. Birikimimizle geldik… Günün sonunda üyelerimizin UBP’de Genel Başkanlığın, bu makamın hakkını verecek adaya oylarını kullanacağını düşünüyorum. Günün sonunda doğru adamı seçsinler. Nihai çağrım budur” dedi.

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) 20. Olağan Kurultayı’nın ikinci turu bugün yapılıyor. UBP üyeleri genel başkanlık için ikinci turda yarışmaya hak kazanan Hüseyin Özgürgün ile Ersin Tatar arasında tercih yapacak.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda saat 08.00’de başlayacak oy verme işlemi 10 saat sürecek ve sandıklar saat 18.00'de kapanacak.

Özgürgün: “Dönem, 4-5 kişinin yarattığı ‘biz’in değil, binlerce UBP’linin yarattığı UBP dönemidir”

Hüseyin Özgürgün, kurultay öncesi son mesajında, üyelere daha yoğun katılım çağrısı yaptı. Özgürgün şöyle dedi; “Halkımız, geçtiğimiz Pazar günü 1500 kişilik bir mekânda 10 saatlik süre ile 6135 üyenin sağlıklı bir şekilde oy kullandığı düzenin sağlanarak oy kullanma işlemlerinin başarı ile tamamlandığına tanıklık etmiştir.

KKTC’nde böylesi boyutta bir siyasi parti kurultayının ilk kez yaşanması ve bu güzelliği UBP’nin yaratmış olması, tüm partililerimizin haklı gururu olmuştur. Üyelerimizin hür iradesi UBP Genel Başkanlık Seçiminin sonucunu bugünkü ikinci tura bırakmıştır. Tüzük gereği bugün yapılacak olan Kurultayımızın ikinci turuna tüm partililerimizi daha yoğun bir şekilde katılarak şölenimizi onurlandırmalarını bekliyoruz. Gün, ayrışarak, kamplaşarak, kutuplaşarak kaos değil, sevgiyle, saygıyla kucaklaşarak partimizin ülkemizin beklentisi istikrar ve huzur günüdür.

Gün, UBP ve UBP’lilerin günüdür. Gün, UBP’de KKTC’de istikrar ve huzur günüdür. Dönem, UBP’nindir. Ulusal Birlik Partililerindir. Dönem, dört-beş kişinin yarattığı ‘biz’in değil, binlerce UBP’linin yarattığı UBP dönemidir. Ben bu UBP’nin Genel Başkanlığı’na adayım...”

Tatar: “Nihai çağrım: Günün sonunda doğru adamı seçsinler”

Genel Başkan adayı Ersin Tatar ise “Biz bu noktaya entrikalarla, oyunlarla gelmedik. Birikimimizle geldik… Günün sonunda üyelerimizin UBP’de Genel Başkanlığın, bu makamın hakkını verecek adaya oylarını kullanacağını düşünüyorum. Partimizde yeni ve aydınlık bir dönem için desteğinizi bekliyorum. Günün sonunda doğru adamı seçsinler. Nihai çağrım budur…” dedi.

Kıbrıs Postası

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.