1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GENEL MÜDÜR HIRSIZLIKTAN TUTUKLANDI!
GENEL MÜDÜR HIRSIZLIKTAN TUTUKLANDI!

GENEL MÜDÜR HIRSIZLIKTAN TUTUKLANDI!

Genel Müdür hırsızlıktan tutuklandı!

A+A-

Mağusa’da konaklama ve otel olarak faaliyet gösteren “Evolve Park” isimli işyerinde Genel Müdür olarak görev yapan Gizem Kaya, hırsızlık suçundan dolayı tutuklandı.

Gamze PİR BAYKUR

“Evolve Park” isimli iş yerinde bulunan restoran, market ve mini bara ait stoklarda bulunan yiyecek ve içeceklerin satışını yaparak elde ettiği 144 bin TL’yi şirketin muhasebesine yatırmayarak zimmetine geçirdiği iddia edilen Genel Müdür Gizem Kaya dün “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Kaya aleyhinde 3 günlük tutukluluk süresi temin edilirken, miktarın artabileceği belirtildi.

Şirket yetkilileri şikayette bulundu

Meselenin tahkikat memuru Mehmet Emin Doğan, zanlı Gizem Kaya’nın 2016 yılı Şubat ayı ile 2017 yılı Kasım ayları arasında Genel Müdür olarak görev yaptığı konaklama ve otel yeri olan “Evolve Park” isimli iş yeri içerisinde bulunan market, mini bar ve restorana ait stoklarda bulunan muhtelif markalardaki yiyecek ve içeceklerin satışını yaparak elde ettiği 144 bin TL’yi şirket hesabına yatırmayarak zimmetine geçirdiği yönünde şirket yetkilileri tarafından hakkında şikayette bulunulduğunu açıkladı. Aynı zamanda zanlının, konu iş yerine müşteri olarak gelen ve 20 gün kalan şahısların giriş işlemlerini yaparken, 20 günlük giriş yerine 10 günlük giriş işlemi yaparak, toplamda 20 günlük giriş ücretlerini alarak aradaki farkı zimmetine geçirdiği yönünde de aleyhinde şikayet olduğunu belirten Doğan, meselenin ciddi bir mesele olduğunu söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Doğan, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Gizem Kaya’nın tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.