1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. GEORGE CLOONEY KARA SEVDALI!
GEORGE CLOONEY KARA SEVDALI!

GEORGE CLOONEY KARA SEVDALI!

Eva Longoria, George Clooney'nin aşkını karşılıksız bırakmış

A+A-

George Clooney’nin (52), Eva Longoria (38) ile ilişkiye başlamak istediği fakat tüm uğraşlarına karşın Longoria’nın bu teklifi kabul etmediği ortaya çıktı.

US Weekly’ye konuşan Clooney’e yakın bir kaynak, aktörün halen Stacy Keibler ile birlikte olduğu bir dönemde Longoria’yı elde etmeye çalıştığını belirtti.

Kaynak, yıllardır arkadaş olan Clooney ve Longoria’nın, geçen Mart ayında iş için Almanya’da olduklarını ve bu sırada Berlin’deki Soho House’ta bir araya geldiklerini belirtti.

Kaynak, Clooney’nin sonrasında, Longoria’ya, halen Keibler ile birlikte olduğunu fakat ayrılmayı planladığını ve kendisiyle ilgilendiğini söylediğini belirtti.

CLOONEY PEŞİNİ BIRAKMADI

Longoria’nın bu teklifle ilgilenmediğini söylemesine rağmen Clooney’nin, cep telefonu mesajları ve telefonlarla Longoria’nın peşinden koşmaya devam ettiği söyleniyor. Longoria’nın ise aktöre, tamamen bekar olana dek kendisiyle ilgilenmeyeceğini açıkça söylediği belirtiliyor.

Bu arada Clooney ve Keibler’in ayrılmasından önce Longoria, Ernesto Arguello isimli birinde aşkı buldu.

Şimdi Longoria’nın, Arguello ile çok mutlu olduğunu belirten kaynak ayrıca Clooney ile Longoria’nın arasında hiçbir zaman bir ilişki yaşanmadığını da sözlerine ekledi.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.