1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GERÇEK DIŞI BEYANLAR DAİRE’Yİ YIPRATMAK İÇİN!
GERÇEK DIŞI BEYANLAR DAİRE’Yİ YIPRATMAK İÇİN!

GERÇEK DIŞI BEYANLAR DAİRE’Yİ YIPRATMAK İÇİN!

İnternet sağlayıcısı özel bir firma...

A+A-

 

Telekomünikasyon Dairesi Çalışanları Sendikası (Tel-Sen) internet sağlayıcısı özel bir firmanın “gerçek dışı beyanlarla Telekomünikasyon Dairesi’ni yıpratmaya çalıştığını ” iddia etti.

Tel-Sen Başkanı Tamay Soysan yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu firmanın yaptığı açıklamaları ve hükümet nezdinde girişimlerini esefle karşıladıklarını ve gerçek dışı  bulduklarını belirterek, Telekomünikasyon Dairesi’nin bu firmayla ilişkisini kesmesini istedi.

Soysan,  firmanın  öncelikle Daire’ye bugüne kadar satmış olduğu ama  bir türlü çalıştırılamayan sistemlerden dolayı Daire’ye olan özrünü yerine getirmesi gerektiğini belirterek, “Kendi müşterisine şirketinden dolayı kaynaklanan hatalarla ilgili Telekomünikasyon Dairesi’ni suçlu göstermek, hükümete ve kamuoyuna Telekomünikasyon Dairesi’nin iş yapamadığından yalan yanlış açıklamalarda bulunmaktaki amacın ne olduğu tarafımızca bilinmektedir” ifadelerini kullandı.

Soysan,  “Daire’nin yeterince hizmet veremediğini öne sürerek sürekli girişimler yapan” ve  bu hizmetlerin kendisine verilmesini isteyen firmanın elemanlarının Daire içinde olmasının sakıncalı olduğunu iddia etti.

Soysan, “Bir süreden bu yana Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili beyanlarını takip ettiğimiz Sayın Mehmet Ali Talat’ın da aynı zihniyet tarafından yanıltıldığını gözlemlemekteyiz. Sürekli Telekomünikasyon Dairesinin altyapısının yetersizliği dile getirilmekte verimsizliği öne sürülmektedir. Neye ve kime göre yetersiz veya verimsiz olduğu tarafımızdan anlaşılmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Soysan, Telekomünikasyon Dairesi’nin  haberleşmede önemli bir mihenk taşı olduğunu  ve iddia edildiği gibi büyük bütçelerin değil küçük küçük bütçelerin birleştirilerek doğru yönetimlerle dimdik ayakta durması ve halka layık hizmetlerin götürülmesinin önünün açılması gerektiğini kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.