1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GERİ SAYIM BAŞLADI!
GERİ SAYIM BAŞLADI!

GERİ SAYIM BAŞLADI!

YDÜ, büyük konsere olan yoğun ilgi nedeniyle kayıt şartını kaldırdı

A+A-

Efsanevi rock müzik grubu Deep Purple; Yakın Doğu Üniversitesi’nin 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında, 24 Mayıs Cumartesi akşamı ilk kez KKTC’de sahne alıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi; dünyanın birçok yerinden gelecek müzikseverlerin ücretsiz izleyebileceği Deep Purple konseri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir ilke imza atıyor. YDÜ İletişim Başkanı Tamer Garip’in yaptığı açıklamaya göre; Kıbrıs ve yurt dışından konsere olan yoğun ilgi nedeniyle internet sayfasından yapılan kayıt zorunluluğu kaldırıldı. Böylece ücretsiz olan konsere bilet kaydı yaptırmadan giriş yapılabilecek.

Böylesine büyük organizasyona ilk kez ev sahipliği yapılan adada, dünyanın efsanevi gruplarından Deep Purple’ı ağırlayacak olan Yakın Doğu Üniversitesi; 24 Mayıs 2014, Cumartesi günü gerçekleşecek konserle tarihi bir güne adını yazdıracak. Her yaştan ve ulustan insanı bu konser sayesinde kampüsünde buluşturmayı hedefleyen YDÜ; müziğin birleştirici gücünü kullanarak tüm sınırları ortadan kaldırıyor.

Bu nedenle internetten kayıt yaptırma zorunluluğu kaldırılarak, konsere girişin yoğunluk nedeniyle aksaması önlenecek ve her yaştan izleyicinin ücretsiz konsere katılımının kolaylaştırılması sağlanacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.