1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GERİLİM HATTININ TELLERİNE TAKILDI!
GERİLİM HATTININ TELLERİNE TAKILDI!

GERİLİM HATTININ TELLERİNE TAKILDI!

Başkent Lefkoşa'da dün yürekler ağızlara geldi!

A+A-

 

Başkent Lefkoşa’da dün akşam bir kamyon, harfiyatı döktükten sonra damperi indirilmeyince 240 voltluk alçak gerilim hattının tellerine takılarak kopardı. Olayda, şans eseri yaralanma olmazken, ihbar üzerine itfaiye ve KIB-TEK ekipleri olay yerine sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi.

Uğur Demirci, yönetimindeki LU 922 plakalı kamyonuyla, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin içerisinde inşa edilen Onkoloji Hastanesi’nden aldığı harfiyatı eski Astro Market’in arka tarafındaki Mustafa  H. Çoronik Sokak’ta bulunan boş bir araziye döktükten sonra, aracın damperini indirmeyi unutunca, elektrik tellerinin kopmasına neden oldu.

Bölge sakinleri, kamyon şoförünün akıma kapılarak hayatını kaybetmemesinin büyük bir şans olduğunu belirterek, inşaat şirketlerinin akşam, hatta gece geç saatlere kadar çalışmalarının benzer sorunlara neden olabileceğine işaret etti ve yetkililerin biran önce gerekli önlemi almasını istedi.

Kamyonun indirilmeyen damperinin kopardığı elektrik tellerinin yenilenmesi için 5 ile 10 bin TL’lik bir maliyetin gerektiği de ifade edildi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.