1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "GERİYE DÖNÜK ARAŞTIRMA BAŞLATMALI"
"GERİYE DÖNÜK ARAŞTIRMA BAŞLATMALI"

"GERİYE DÖNÜK ARAŞTIRMA BAŞLATMALI"

"Geriye dönük araştırma başlatmalı"

A+A-

 

UBP’ye yakın çevreler, CTP-BG, UBP Koalisyonu’nda Ulaştırma Bakanlığı görevine getirilen UBP Lefkoşa Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu'ndan da partisine mensup Turizm Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu gibi geriye dönük araştırma başlatmasını talep ediyor.

Değerlendirmelerde bulunan UBP’ye yakın çevreler, TP-BG, UBP Koalisyonu’nda Ulaştırma Bakanlığı görevine getirilen UBP Lefkoşa Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu'ndan da partisine mensup Turizm Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu gibi geriye dönük araştırma başlatmasını talep ediyor. 

"Sucuoğlu gibi araştırma başlatmalı"

Bilgi veren UBP'ye yakın kaynaklar, siyasetteki kendine has duruşu ve politikalarıyla bugüne kadar kendi çizgisindeki birçok vatandaşın saygısını kazanmaya başarmış olan Ertuğruloğlu'nun, özellikle CTP-BG, DP-UG Koalisyonu döneminde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı olan Hasan Taçoy ve üst yönetici kadrosunun icraatlarına yönelik ciddi bir inceleme yapmasının gerekliliğine dikkat çekiyor.

"Atıldıktan sonra inkar edilen imzalar"

Söz konusu kaynaklar, özellikle Taçoy ve müsteşarı Bilimadamı Suat Yeldener döneminde özel sektör yatırımcılarla önce imzalanıp ardından bozulan anlaşmalar nedeniyle mağduriyet yaşayan girişimcilerden, Taçoy'un "Özelleştirilecek" dediği limanlar konusunun altında yatan gerçeklere kadar birçok şaibeli konunun su yüzüne çıkarılması gerektiği üzerinde durdu.

YeniBakışGazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.