1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GEZİ TEKNELERİNE RAĞBET ARTTI
GEZİ TEKNELERİNE RAĞBET ARTTI

GEZİ TEKNELERİNE RAĞBET ARTTI

Kalecik’te meydana gelen petrol sızıntısı nedeniyle Gazimağusa’da denize girmeye çekinen vatandaşlar, Girne’ye akın etti

A+A-

Ramazan Bayramı nedeniyle tatili fırsat bilen vatandaşlar, plajları doldurdu. Kalecik’te meydana gelen petrol sızıntısı nedeniyle Gazimağusa Bölgesi’nde denize girmeye çekinen vatandaşlar, Girne Bölgesi’ne akın edince plajlarda yer bulmak neredeyse imkânsız hale geldi.
Plajlardaki doluluk nedeniyle çok sayıda vatandaş, gezi teknelerine rağbet gösterdi. Deniz Turizmi İşletmecileri Birliği Başkanı Faik Gencer, bayram nedeniyle işlerin açıldığını ifade etti.
Gencer, vatandaşların gezi teknelerine gösterdiği ilgiden memnun olduklarını belirterek, tek sıkıntının ise bazı gemi işletmecilerinin farklı fiyat uygulaması yapması olduğunu söyledi.
Gencer, gezi teknelerinin ortalama fiyatının 40 TL olduğunu anlatarak, çok sayıda işletmecinin bu fiyatlara uyduğunu anlattı. Bazı işletmecilerin belirlenen ücretlerin çok üstünde fiyat uygulayıp vatandaşı mağdur ettiğini aktaran Gencer, diğer işletmecilerin de fiyat kırıp, müşteri çaldığını ancak müşteriye verdikleri vaatleri yerine getiremediklerini vurguladı.
Gencer, sabah 10.00’da Girne Antik Liman’dan hareket eden gemilerin, havanın durumuna göre ya Alsancak Bölgesi’ne ya da Çatalköy Bölgesi’ne doğru ilerleyip uygun olan koylara demirlediğini dile getirdi.
Gencer, yaklaşık 6-7 saat süren gezi sırasında müşterilere yemek, meyve ve kahve ikramları yapıldığını sözlerine ekledi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.