1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİAD “ÜLKENİN DURUMUNU ORTAYA KOYNAK İÇİN” KARİKATÜR YAYINLADI
GİAD “ÜLKENİN DURUMUNU ORTAYA KOYNAK İÇİN” KARİKATÜR YAYINLADI

GİAD “ÜLKENİN DURUMUNU ORTAYA KOYNAK İÇİN” KARİKATÜR YAYINLADI

Karikatür yayınladı...

A+A-

ANGI: ”POPÜLİZM YARIŞI HALKIN GENELİNİ ETKİLİYOR”

Kuzey Kıbrıs Genç İş Adamları Derneği (GİAD), son dönemde kamuda geçici statüde istihdam edilen personelin sözleşmelerinin yenilenip yenilenmeyeceği tartışmalarıyla başlayan süreci hayretler içerisinde izlediklerini belirterek, “Siyasi partilerin bu konuda yürüttüğü politikaları, siyasilerin yaptıkları açıklamaları ve ülkemizin içinde bulunduğu trajik yapıyı gözler önüne serebilmek maksadıyla bir karikatür hazırlayıp kamuoyuyla paylaşmayı uygun bulduk” dedi.

Açıklamasıyla birlikte bir de karikatür yayınlayan GİAD Başkanı Arsen Angı, istihdamlar üzerinden yapılan popülizmin aslında halkın genelini olumsuz etkilediğini ve esas mağdurların eşit fırsatlar verilmeyen gençler olduğunu gözler önüne sermek istediklerini ifade etti.

“Ülkemizde, vicdan ve tehdide dayalı siyasetlerin yanı sıra, durdurulacak olan personellerin yerine kendi partililerini istihdam edebileceği şüphesini uyandıran bir siyasi yaklaşım gözlemlemekteyiz” diyen Angı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
 “Bunlara ilaveten, sessiz kalmayı tercih eden bir kesim siyasetçi de benzer şekilde popülizm yapmaktadır. Tüm bu yaşananları mizahi bir anlayışla ortaya koyduğunu düşündüğümüz karikatürümüzü kamuoyunun takdirine sunarız.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.