1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. GİDERKEN ÇOK AĞLADI!
GİDERKEN ÇOK AĞLADI!

GİDERKEN ÇOK AĞLADI!

Mahkeme bu sefer affetmedi!

A+A-

Kaymaklı’daki marketten ikinci kez hırsızlık yaptığı iddiasıyla mahkemeye çıkarılan Filiz Yüceerk’e mahkeme bu sefer mülayim davranmadı ve cezaevine gönderdi

Suna ERDEN
Kuzey Kıbrıs’ta iki yıldır kaçak olarak bulunan 23 yaşındaki Filiz Yüceerk, hırsızlık suçundan dolayı tutuklandı. Küçük Kaymaklı bölgesinde faaliyet gösteren Lemar isimli marketten Nisan ayında hırsızlık yapan zanlı ikinci girişiminde kıskıvrak yakalandı.  İlk vakasında diş macunundan ütüye, kremden saç kurutması makinesine kadar birçok eşya çaldığı halde yakalanmayan zanlı önceki gün meyve ve çorap çalarken yakayı ele verdi. Market çalışanları tarafından yakalanarak polise teslim edilen zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.  
Meyve ve çorap çaldı
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlının 7 Mayıs 2018 tarihinde Küçük Kaymaklı bölgesinde bulunan Lemar Süpermarketten 23 lira tutarında meyve ile 9 lira değerinde üç çorap çaldığını, çaldıkları çantasına koyup çıkmak isterken barkot alarm cihazının devreye girmesi ile fark edilerek çalışanlar tarafından yakalandığını söyledi.  Karakola teslim edilen zanlının ifade verdiğini kaydeden polis, 28 Nisan 2018 tarihinde de hırsızlık yaptığını itiraf ettiğini açıkladı.  
Kasımdan beri kaçak
Polis, zanlının 28 Nisan’da 476 TL değerinde saç kurutma makinesi, saç düzleştirici, kesme tahtası, ütü, krem, bıçak, mumluk, baharatlık, diş macunu ve anahtarlık çaldığını belirtti. Polis, zanlının çaldığı tüm eşyaların evinde bulunarak emare olarak alındığını kaydetti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, 15 Kasım 2016 tarihinden beridir ülkede kaçak olarak kaldığını kaydeden polis, zanlının teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme, zanlının 15 günü geçmeyen bir süre ile cezaevine gönderilmesine emir verirken,  cezaevine gönderilen zanlı gözyaşı döktü.  

Haber Kaynağı: Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.