1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GIRAL HERKESİ AĞLATTI
GIRAL HERKESİ AĞLATTI

GIRAL HERKESİ AĞLATTI

Evli ve 5 yaşında bir kız babası olan 35 yaşındaki itfaiye memuru Gürkan’ın beklenmedik ölümü Gazimağusa’ya ateş düşürdü, tüm yürekleri dağladı

A+A-

Gazimağusa’nın sevilen simalarından olan 35 yaşındaki itfaiye memuru Gürkan Gıral’ın beklenmedik ölümü tüm kenti yasa boğdu. Evli ve 5 yaşında bir kız babası olan Gürkan Gıral’ın cansız bedeni dün, eşi ve babası tarafından evde bulundu. Çevresinde iyilikseverliği ve motosiklet tutkusuyla tanınan Gıral’ın kesin ölüm nedeni ölüm nedeni bugün yapılacak otopsiden sonra belli olacak. 
Genç yaşta hayata veda eden Gıral’ın, bugün yapılacak otopsiden sonra yapılacak törenle Gazimağusa Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi. Yüreklere atşe düşüren olaydan sonra Star Kıbrıs’a konuşan bir yakını, herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığını belirttiği Gıral’ın, son olarak önceki gün yiğeninin düğününe katıldığını ve genç çiftin mutluluğuna ortak olduğunu söyledi. 

EŞİ İLE BABASI BULDU: Gazimağusa’da yaşayan Gürkan Gıral, iki yeğeninin aynı gece düğünü olmasından dolayı eşini bir yeğenine, kendisi de diğer yeğeninin düğününe gitti. Eşini, annesi ile babasının yanında bırakan Gıral, düğünden sonra şehir merkezindeki evlerinde kaldı. Eşi, dün sabah saatlerinde Gürkan Gıral’ı aradı. Defalarca aradıktan sonra Gıral’a ulaşamayan yakınları, telaşa kapıldı. Babası ile eşi, Gıral’a bakmak için gittiğinde artık çok geçti. Gıral şimdilik bilinemeyen bir nedenden dolayı yaşamını yitirmişti. 

ANNESİ ACI HABERLE YIKILDI: Gıral’ın evde bulunan cesedi otopsisi yapılmak üzere Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Babası ile eşi ani ölümle yıkılırken, annesi acı gerçeği hastanede öğrendi. Annesi, Gürkan Gıral’ın hastalandığı haberi üzerine gittiği hastanede acı haberle yıkıldı. 

ÖLÜM NEDENİ BUGÜN AÇIKLANACAK: Motosiklet tutkunu, 5 yaşında kız çocuk sahibi Gürkan Gırdal’ın ölüm nedeni ise henüz anlaşılamadı. Ölümle ilgili otopsinin bugün yapılacağı kaydedildi.Polisten yapılan açıklamada, otopsinin bugün sabah saatlerinde yapılacağı belirtildi. 

TOPARAĞA VERİLECEK: Genç yaşta hayata veda eden Gırdal’ın yapılacak otopsinin ardından bugün Gazimağusa Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.